Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
jakoś w Holandi słyszeli i kilka sztuk tu mamy![]()
no ale co z tego? 99 % populacji tego auta nie zna. Nawet nie wie, ze istnieje.
Nie obserwowano żadnego wplywu tego modelu na los marki: nie wzrosla sprzedaż, nie poprawił sie wizerunek, nie zwiększyła sie rozpoznawalność.
Nic.
Pytanie wiec aktualne: po co to auto powstało?
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
tak pacze i pacze ... na to 4c i co raz bardziej sie do niego przkonuje ... i co by nie mowic jesli wspominamy o sylwetcje to bardziej do mnie przemawia niz ta z 8c ... nie mowie o napedzie bo to odlot akurat jest (ten z 4c niezgorszy) no ale z ostatnich alf po mito to 4c wypada naprawde korzystnie ... jeszcze chwila, jeszcze minutka ...
Ja tam widziałem 8c Spider na gierkówce
Rzeczywiście wyświetlacz w tym samochodzie zdaje mi się zbędny. Model typowo kolekcjonerski, nawiązujący do historii Alfy. Może wręcz specjalnie miał być bardziej retro.
Co do jakości wnętrza, to się nie wypowiem, nie przesiaduje w autach wartych poniżej 1,5 mln euro ;]
4C wydaje mi się bardzo apetyczne. Taka bardziej subtelna, no i oczywiście włoska, Z4. Wątpię, żeby w Polsce odniosło sukces, ale na rodzimym rynku może coś tam zwojować.