Ja wrzuciłem do swojej Belli żaróweczkę H7 bo już była jednooka, a jeszcze została postojówka
Przy okazji skasowany błąd poduszek pasażera![]()
Ja wrzuciłem do swojej Belli żaróweczkę H7 bo już była jednooka, a jeszcze została postojówka
Przy okazji skasowany błąd poduszek pasażera![]()
Wczoraj zatankowalem pod sam korek :-) koszt imprezy 340 pln :-)
Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk
Wymieniony regulator ciśnienia na pompie CR, podłączenie pod kompa w ASO, wymiana tylnej klamki (to chyba juz 3) no i nowy aku. Mam nadzieje ze w tym roku to na tyle
Dzisiaj Bella umyta i wysprzątana w środku.
Była:
159 SW 1.9 JTDm 120KM 2008r.
156 1.6 16V TS 2001
Dzis drugi raz wymieniany filtr i olej, od Sierpnia przejechane juz ponad 13tys kmA w swieta planuje zamocowac nakladke na wydech.
Sprawiłem jej i sobie nową zabawkę, jaką jest tablet z navi i tv+ 3g.
Konkretnie długo szukałem urządzenia, które będzie w środku kabiny wyglądało jak wbudowane w deskę. Dla mnie efekt wyszedł rewelacyjny- Tablet posiada oryginalną podstawkę, która co do minimetra wchodzi w środkową kapliczkę i nie zasłania nawiewów. Do tego navi łapie niezwykle szybko i oryginalna mapa sprawuje się super- do tego posiada bardzo płynną animację trasy. Na postoju, w korku można oglądać TV- przy czym można ponoć ustawić, że powyżej 10 km/h tv sam się wyłącza. Warto też nadmienić, że transmiter fm, z racji, że jest blisko radia to działa czysto. Wczoraj stałem na alejach w korku i moi pasażerowie...zdążyli oglądnąć film z dźwiękiem, który szedł z audio samochodowego i zapewniał całkiem miłe odczucia.
Nie mówię już o 3g- w korku i na postoju mogę załatwiać sobie interesy, a modem umieściłem za tabletem. DVR rejestruje przejazd w jakości HD, z uwzględnieniem danych gps. Panowie- do sklepu! Goclever t76 się to nazywa i jest dużo bardziej warte wydania 400zł niż jakiekolwiek 2 din, przy którym trzeba ciąć deskę w 156.
A oto foto z wnętrza:
![]()
odebrałem filtry i zamówiłem olej.
Po świetach wymiana![]()