Pics or didnt happen :-)
Pics or didnt happen :-)
Pytanie co ma tak na prawdę napisane w umowie. Na bank zdjęcia/filmy itd. Cała reszta może być bardzo 'płynna'.
no własnie... z zewnątrz zwykłe auto podobne do BMW, szkoda
mogli się wysilić i coś na poziomie 156 (w 1997) i 159 (w 2005) zrobić. stać ich. ale woleli iść pod Helmuta.
Mi osobiście przeszkadzają przednie lampy. Wystarczylo zrobić,węższe, bardziej ostre i auto nabraloby trochę agresji. Mimo to lepiej wygląda od BMW 3 czy A4, i nie wiem czy tylko ja ,ale dostrzegam ducha 156. I jak pierwszy raz zobaczylem Giulie od razu ten samochód przyszedł mi na myśl
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka
To i ja Was teraz wku...ie i dołożę swoje trzy grosze... ja nie widziałem w Giuli ani BMW ani Jaguara... bo po pierwszym spojrzeniu na fotkę alfy od razu skojarzyłem z tym autem z lewej
... oczywiście mam na myśli tą konkretną fotkę Giulii. Dziwne skojarzenie ale tak wyszło.
Co nie zmienia faktu, że nawet gdyby ta była podobna do Czajki i tak bym ją chciał.
![]()
Hmmm, sory ale już nie przesadzajmy z tym do czego Giulia jest podobna. Sam nie wiem czy z tym seatem łączy ją bardziej dzielona lampa i poprzeczka w tylnym oknie czy to że ma 4 koła i fotele z przodu...
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Tak, też.
Nie ukrywam, że w dniu premiery pierwsze odczucia miałem mieszane; być może z uwagi na - tu właśnie brakuje dobrego słowa - wygórowane? i czy oczekiwania?
Nie wiedziałem czego się spodziewać, zwłaszcza po zaskoczeniu jakim w 2011 r. była 4C (że w ogóle i w jakiej formie).
Nie będę powtarzać swoich uwag o Giulii z postów #3053, 3221, 4291, 4322 - napiszę jedynie, że kojarzy mi się bardziej niż czymś innym ze 156 GTA (która jako berlinetta, w tej klasie jest być może - w swoich czasach - najpiękniejszym modelem), a detali które obecnie bardziej niż kiedykolwiek - z uwagi na podobieństwo linii, w sensie konturu modeli - wyróżniają i utożsamiają markę/koncern jest w niej wiele (i przyjemność sprawia mi ich odnajdywanie i odczytywanie).
Bardzo bym przy tym chciał, żeby ten zachwyt pozostał przy pierwszym bezpośrednim spotkaniu.
Pozdrawiam
Alfa Romeo Nel Cuore