Zobacz wyniki ankiety: Wybieram smycz...

Głosujących
243. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Lewą /czerwoną/

63 25.93%
  • Prawą /czarną/

99 40.74%
  • Bez różnicy, obie dobre

81 33.33%
Strona 54 z 102 PierwszyPierwszy ... 4444546474849505152535455565758596061626364 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 1019

Temat: Projektujemy gadżety..

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

ja płaciłem 26 zł razem z przesyłką. Teraz jest o kilka złotych taniej.

Cytat Napisał Bedek007 Zobacz post
    A ja bym sie pisał na ten kalendarz "płace jak za prezydenta" :-p
    " Zwariowałeś?! JA kobiet nie zabijam. Tym bardziej pięknych "

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

To.. sądząc po zdjęciach.. faktycznie cena jest dość śmieszna

Kiedy zapisy? ;]
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Kolega Abidibi ma sie dowiedzieć jaka byłaby cena dla zamówienia 25 i 50 szt, jak będzie odpowiednia to zamówimy na sklep, nie będzie uprzednich zapisów bo nie mam teraz na to czasu, aktualnie jestem na etapie organizacji breloków i zegarków, do kalendarzy nie mam osobiście teraz głowy ale skoro kolega si zaoferował pomóc i tak bardzo zachwala ten produkt to ma wolną rękę żeby te kalendarze tu na forum wprowadzić

Mieszka w
    Świecie
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    Kolega Abidibi ma sie dowiedzieć jaka byłaby cena dla zamówienia 25 i 50 szt, jak będzie odpowiednia to zamówimy na sklep, nie będzie uprzednich zapisów bo nie mam teraz na to czasu, aktualnie jestem na etapie organizacji breloków i zegarków, do kalendarzy nie mam osobiście teraz głowy ale skoro kolega si zaoferował pomóc i tak bardzo zachwala ten produkt to ma wolną rękę żeby te kalendarze tu na forum wprowadzić
    oh jak mi miło Dziękuję serdecznie może jeszcze zareklamuję lokalną drukarnię, bo też mają dobre ceny

Cytat Napisał peter_220 Zobacz post
    To.. sądząc po zdjęciach.. faktycznie cena jest dość śmieszna
    jakość w stosunku do ceny jest naprawdę dobra. Polecam. Ja się mile zaskoczyłem, bo myślałem, że to będzie taka tandetna skóropodobna tkanina świecąca się jak psu nie po wiem co a się okazała matowa jak prawdziwa skóra i niczym się nie różni wyglądem od prawdziwej skóry. Dobra, koniec podniecania się terminarzem polecam i tyle

Użytkownik Pirat drogowy Avatar stecek
    Mieszka w
    Namysłów / Wrocław
    Auto
    Była: 147 FL, Giulietta 2.0 JTDm Jest: Gje Te klekot

Domyślnie

Pisze się i na kalendarzowy terminarzyk

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

W sprawie kalendarzy zapadła decyzja że zamawiamy na razie 25 szt i wszystkie idą na sklep, tam każdy będzie mógł sobie sam zakupić, nie będzie uprzednich zapisów. Jak sie kalendarze ładnie szybko rozejdą to pomyślimy o kolejnej turze 25 szt.

Co do zegarków sprawa jest trochę bardziej skomplikowana - ogólne warunki są takie że musimy zamówić przynajmniej 20 szt, najlepiej tego samego modelu, ewentualnie niektóre zegarki są w kilku wersjach kolorystycznych i wtedy możemy zamówić 2 wersje jednego modelu na łączną sume minimum 20 szt. ja co prawda dostałem przykładową ofertę 15 modeli do wyboru ale prawda jest taka że możemy wybrać sobie dowolny model ze strony Timex.pl iiiii........ to pozostawiam Wam Wybierzecie wspólnie ze dwa modele mając na uwadze cenę tak do 250zł max i ja to potem prześlę dalej do producenta. Co najważniejsze - nas obowiązuje zniżka 15% względem cen podanych na stronie Timexa. A zatem.... wybierajcie

www.Timex.pl

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

A zatem.... wybierajcie
    Wydaje mi się, że oferta kiedyś była bogatsza Teraz trudno mi coś wybrać Ale na chwilę obecną kilka moich typów:

Coś stylowego:
    http://www.timex.pl/produkt.aspx?productID=1005 - niestety ten pasek mnie odstrasza Poza tym brak informacji o wodoszczelności

lub

http://www.timex.pl/produkt.aspx?productID=414 - zegarek całkiem OK, tylko że ja mam już 3 zegarki z czarną tarczą :/

A może coś sportowego:

http://www.timex.pl/produkt.aspx?productID=5691 - dość duży, 42mm. Najlepsza w tym gronie klasa wodoszczelności 100m.

lub

http://www.timex.pl/produkt.aspx?productID=5682

Mieszka w
    Świecie
    Auto

Domyślnie

Nie chcę marudzić, ale jak na moje to nic nie powala mnie na nogi z tych zegarków. A jak już coś jako tako mi się podoba, to kosztuje ponad 600 zł

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Abidibi1509 Zobacz post
    Nie chcę marudzić, ale jak na moje to nic nie powala mnie na nogi z tych zegarków. A jak już coś jako tako mi się podoba, to kosztuje ponad 600 zł
    No niestety. Trzeba pocieszać się tym, że w rzeczywistości zegarki wyglądają lepiej niż na zdjęciach.

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

Co do zegarków sprawa jest trochę bardziej skomplikowana - ogólne warunki są takie że musimy zamówić przynajmniej 20 szt, najlepiej tego samego modelu, ewentualnie niektóre zegarki są w kilku wersjach kolorystycznych i wtedy możemy zamówić 2 wersje jednego modelu na łączną sume minimum 20 szt. ja co prawda dostałem przykładową ofertę 15 modeli do wyboru ale prawda jest taka że możemy wybrać sobie dowolny model ze strony Timex.pl iiiii........ to pozostawiam Wam Wybierzecie wspólnie ze dwa modele mając na uwadze cenę tak do 250zł max i ja to potem prześlę dalej do producenta. Co najważniejsze - nas obowiązuje zniżka 15% względem cen podanych na stronie Timexa. A zatem.... wybierajcie

www.Timex.pl
    Żeby nie było za łatwo

Jak mamy rozumieć tą zniżkę?
    Odjąć 15% od cen na stronie co rozszerza wybór do zegarków do 300 zł (-15% daje nam 255)?
    Czy.. hmm.. bo za grawerunek i "naszą" tarczę coś pewnie producent będzie chciał skubnąć.. plus wysyłka.. to by miało być w ramach tej zniżki, żeby cena zegarka wyszła mniej więcej tyle co na stronie?

- - - Updated - - -

Może coś klasycznego?

Dla panów
    Ze skórzanym paskiem
    lub bransoletą

I dla pań również klasycznie

Albo coś bardziej stylowego

Pamiętajmy, że Alfy mają klasę a to do czegoś zobowiązuje
    Oraz, że "nasze" tarcze nieco zmienią wygląd tych zegarków..!

Może ktoś.. np flatbeet "wsadziłby" jakąś propozycję tarczy do któregoś z już zaproponowanych modeli?
    Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 19-01-2013 o 10:55
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia