Myślę że pierwszy weekend października to za wcześnie po tak udanym spocie przy EC... może tydzień lub 2 później?
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Myślę że pierwszy weekend października to za wcześnie po tak udanym spocie przy EC... może tydzień lub 2 później?
To nie ja organizuje więc nie mam tu nic do gadania a dwa ,że już raczej jest pewne ,że będzie w pierwszy weekend . I raczej to będzie ostatni spocik tegoroczny przed zimą . Pogoda ma być ponoć fajna więc nie ma co wybrzydzać tylko przyjeżdżać. Kto organizuje na razie nie mogę zdradzić
![]()
Kutfa zawsze jakiś taki nie pasujący mi termin... Chyba zonki na grilla w rocznicę nie wezmę :-\
Dodano po 2 minutes:
Chociaż.... Hmmmmm.... Kto ma pomysla na suprice ze spotem w tle ?
Ostatnio edytowane przez azthec ; 22-09-2014 o 21:08 Powód: Dodano
Siemianowice pozdrawiaja
Panowie gdzie w Bytomiu lub okolicach jeździć z Brerą TBI? Jak miałem JTD to odwiedzałem Autocomplex przy łagiewnickiej, i mogę polecić, ale oni to głownie Diesle robią. Co powiecie o Aso na Łagiewnickiej?
Nie wiem jak z robotą ale nastawienie do klienta lipne . Ja się zraziłem do nich po kilku telefonach i wizytach ( podejście typu " a idz pan w uj " ) . Czasem lepiej kawałek dalej zajechać a mieć zrobione jak należy . Poszukaj tematów. Jedni chwalą Ganinex w Katowicach inni nie , drudzy chwalą Italauto w Katowicach kolejni nie. Szukaj Panie . W Będzinie jest cudotwórca forumowy -Darek i kolega Paweł ale nie wiem jak stoją w temacie TBI.
No właśnie to podejście do klienta odrzuca od nich, tylko jak z wiedzą i umiejętnościami? Będzin trochę daleko, nie ma jak później wrócić do pracy
Nazar jesteś z Arki Bozka?
Jestem z Witczaka Streetokolice szybu Witczaka.
A spoko, myślałem że z arki, bo też tu mam klubową 159. Przy okazji macie jakieś fajne miejscówki w okolicy( bliższej czy dalszej) na sesje zdjęciowe naszych furek?
Srebrna Alfa 147 5d JTD na "leksusowych" tylnych lampachMiechowice pozdrawiają!
![]()