U mnie wielka kąpiel dzisiaj. Dwie Alfy i Iveco. ;d
Czyściutko ładnie w sam raz na niedziele.
U mnie wielka kąpiel dzisiaj. Dwie Alfy i Iveco. ;d
Czyściutko ładnie w sam raz na niedziele.
umyta i czeka spokojnie w garazu na zblizajacy sie tydzien![]()
Moja 33-ka stała od 11.12 w garażu, stwierdziłem, że pora wydmuchać pająki z wydechu i przepędziłem ją nieco po moście północnym. Był banan na gębie, w końcu dłuuugo nie siedziałem za kierownicą Alfy.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Wymieniona przepływka, mam nadzieje ze Bella zacznie pić mniej :-)
Wysłane z mojego HTC One S
pomimo iz nie była zabardzo brudna to i tak ją umyłem i odmroziłem sobie paluchy ale bella zadowolona![]()
Dzisiaj dostałem kabel diagnostyczny od Viakena![]()
Posprzątana i umyta
Wszystkie szyby umyte niewidzialna wycieraczka efekt super
podłączyłem akumulator do ladowania, wyczyścilem go z tego żółtego świństwa, podłożyłem styropian, moze to wydłuży jego żywotnośćzabrałem się także za wiatrak nawiewu, który głośno chodzi, ale nie mam odpowiedniego klucza zeby go wykręcić ;<
nic to nie da, a zrobi wręcz jeszcze gorzej, bo styropian po pewnym czasie również łapie wodę, a to wróg akumulatora. Nie pomagają też "specjalne koszulki" i inne tego typu cuda, bo 0,1 stopnia nie robi jemu różnicyco innego gdyby temperatura wzrastała o 10 stopni, a najlepiej jakby była większa od 0
![]()