Smutna sprawa ;/ Rejestrując się tu liczyłem na pomoc....
Dobranoc.
Smutna sprawa ;/ Rejestrując się tu liczyłem na pomoc....
Dobranoc.
aha ;] to w huju mam taką pomocto tak jakby szukać kolegów co mają IPhone mając Androida ... żałosne
Człowieku, potrzebuje pomocy przy zakupie samochodu. Jeżeli ludzie tutaj nie są w stanie mi w tym pomóc to nawet sobie nie wyobrażam jak to wygląda przy tak zwanych ""problemach""
Możliwość sprawdzenia cały czas jest, ale jak komuś szkoda śmiesznej kwoty w skali wydatku na sprawdzenie to ja już nic na to nie poradzę, bo sam też muszę płacić...
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
A Jeżeli propagujesz taki styl, to założę nowe konto i skłamię, że posiadam AR i wtedy wszyscy mi pomogą ??
- - - Updated - - -
{laci
Sprawdzałem numer VIN na popularnym portalu, sprawdzałem go też u znajomej w ubezpieczalni, ale wszędzie było to samo ... czyli gówno. Samochód był serwisowany w Austrii do 2015 i gdzie są te dane ?? Bo w żadnej polskiej bazie ich nie ma. Z numeru VIN wynika tylko wyposażenie. Przebieg to totalna Tajemnica ...' I nie jest mi szkoda bo wydałem na sprawdzenie tego egzemplarza już wiele. Dlatego spodziewałem się pomocy od Was.
Ostatnio edytowane przez Critgo ; 14-05-2016 o 22:19
Kolego nikt specjalnie dla Ciebie nie rzuci wszystkiego i ruszy w Europę by sprawdzić VIN. Jak napisał wcześniej KoŁoS historia samochodu to indywidualna sprawa serwisu. Jak potrzebujesz pomocy w zakupie to pojedź obejrzeć auto z fachowcem - to chyba najlepsza metoda.
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
witam, prosba o sprawdzenie jesli mozliwe
ZAR93900007110120
poprosze raz jeszcze
Ostatnio edytowane przez ziomal73 ; 16-05-2016 o 19:07