Pozdro dla kierownika, czarnej 166 na blachach KOS******, dostrzeżonego dzisiaj na św. Gertrudy w Krk (ok. 16.40).
a ja pozdr dla kierownika jasnej oramkowanej 147 na sbl, na obwodnicy w oswiecimiu jechalem za Toba czarna (prawie) 156, mignales awaryjkami, odmrugalem dlugimi. autko jeszcze mam nie przerejestrowane i temu bez ramek
i podr dla wlascicilela chyba ciemno niebiskiej 147, na rejestracji KOS zaparkowanej na podziemnym w galeri niva, mialem wizytowke zostawic ale sie spieszylem![]()
a kto to tam machał do mnie z czarnej 147 w czechowicach ?
brak ramki z przodu mnie zmylił
niemniej pozdrawiam serdecznie
Pozdrowienia dla czarnej 156SW na ramkach, która niecałą godzinę temu odjechała spod CBLubicz w Krakowie. Zdążyła mi uciec zanim pomachałem...
pozdro dla kirownika 147 FL widzianej na redenie na światłach ok godz. 11 i kierownika 156 koło LukOil'a ok 11:20
Pozdrowienia Dla kierowników dwóch 166 na ramkach na Sandomierce między Nowym Brzeskiem a Krakowem.. pomachane i odmachanei 166 stojącej dzisiaj na Ul. podkowińskiego również na ramkach
![]()
pozdrowionka dla srebrnej 166 w wilamowicach , przy piekarni o 5;40 , jak i czarnej i srebrnej 147 w galerii Niva na podziemnym parkingu o 17:00, a takze 159 czarnej na rondzie w kierunku Tychowo 18:00 wszyscy mieli blachy KOS , oprocz czarnej w galerii na blachach KCH, szkoda ze nia mam wizytowek bo bym rozdal troche