3 drzwiowa jest, pełna skora bose . Boczki skorzane . Zapytac ile by chcial mozesz:p ja zmieniam siedziska w 46 cale :p za calosc wzial grosze. To auta ktore mu gracą wiec mozna mu grosze oferowacpodejrzewam ze calosc by ci za 3 stowki sprzedal
![]()
3 drzwiowa jest, pełna skora bose . Boczki skorzane . Zapytac ile by chcial mozesz:p ja zmieniam siedziska w 46 cale :p za calosc wzial grosze. To auta ktore mu gracą wiec mozna mu grosze oferowacpodejrzewam ze calosc by ci za 3 stowki sprzedal
![]()
To trudno:p ja w godiznach 12-16 nigdy nie jezdzePo pierwsze wieksza temperatura niz rano, snieg robi sie ciapowaty, po drugie jest juz rozjechany :p Najlepiej wlasnie od 8 jak stok otwieraja do 12. Bo ludzi malo, stok przygotowany
Lub ewentualnie jazdy nocne w swieradowie :p Na nartach ja nie jezdze zeby sie rozpedzac, tylko zeby sobie na krawedziach posmigac :p
SPoko, po nowym roku napewno bede jechalCO do skory nie widzialem stanu, ale alfa ma przejechane okolo 70tys.
to dopiero po nowym roku najwyzej xd
Night - kozak czapaMyslalem ze pogadamy bo na cpn jechalem, a ja wracam patrze ciebie nie ma ;x dzis Zalane za 4.42zl / L
![]()
cwaniaku, u mnie benzyna jest po 4.22wiec czym sie chwalisz hehehehe
ja leje rope
![]()