Kolejne auto z przyklejonym "na gumę do żucia" tabletem na konsoli środkowej.....
A mnie bardziej cieszy, że nie ma tej srebrnej "pieluchy" na tylnym zderzaku.
Oczywiście wszystko zależy od tego jak jeździ, ale z wyglądu Peżoto-Seato-Reno. Zbyt bezpieczny design immo, myślałem, że będzie więcej z prototypu.
Obejrzałem to......
Na gorąco uwagi:
1. straszne samochwalstwo, co zdanie to onanizm nad wyjątkowością. Rozumiem, że trzeba podkreślić to i owo. Ale tutaj nie da się tego słuchać. ZA DUŻO.
2. śmieszny akcent angielski, zupełnie momentami kompletnie nie takale da się zrozumieć, może też To pewien urok
?
3. wszyscy, poza Szefem w skromnych sweterkach w serektakże urocze
)
4. auto całkiem ładne, przód OK, wróciła "agresja" i wyraz. Tył też się ładnie broni. Z boku to, jak każdy suv, profil buta z cholewką. Tutaj się nic nie wymyśli.
5. przyklejony tablet...dramat... Taki przyklej miała np. poprzednia mazda 3, ale nowa wersja już zupełnie inaczej, też tablecik ale elegancko wpasowany w kształt i krzywizny deski... Tutaj, powtórzę: dramat. To samo, co w nowych toykach.
6. silniki, mechanika, zawiasy... jak to chodzi, wyjdzie w praniu.
Mieliście rację, Panowie, że to samochód dla przebojowych bizneswomen. Facet w Tonale będzie wyglądał, jak... Radosuaf w Giulietcie))))) (wybacz, Radek
)
Cenniki pewnie zabiją nas jednym strzałem.
Tutaj może będzie trochę więcej szczegółów
https://www.youtube.com/watch?v=hfO0INqWNRw
Julka bardzo zacny samochód - choć, nie powiem, gdybym się teraz przesiadł z Giulii, to by bolało.
Więcej było gadania o oprogramowaniu niż o mechanice, ale widać, że coś tam pracowali nad układem MHEV. Jeśli to fajnie wyjdzie, to może być hit w segmencie. PHEV raczej bez przyszłości, patrząc po tym, co się dzieje aktualnie na Zachodzie z dopłatami do plug-inów.
Bardzo dobry pomysł z gwarancją na samochód i baterie.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS