Tuning (ulep) 166

criss2007

Nowy
Auto
Jest: Alfa 166 3.0 V6 24V Był: Alfa Gtv 2.0 T.S '96
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-C32369786.html

25.jpg

C32369786_2.jpg

C32369786_4.jpg

C32369786_5.jpg

C32369786_6.jpg

C32369786_7.jpg

ciekawy ulep :cool:

haha o tym samym aucie napisalem w "zakup 166" w tym samym momencie co Ty tutaj:D:D Ta sama godzina, ta sama minuta nawet:D:D Przypadek? :D:D Diabeł w tym maczał palce!

Tył jeszcze jeszcze by uszedl. ale jak zobaczylem te wloty na blotnikach , a potem sam przód to zasłabłem:( Lampy od fiata marea. skudetto pewno od julki. Dzizas.

EDIT.

Nie, nie. jednak tył by nie uszedł :vomit:

Ostatnia edycja:
Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcie tyłu to też pomyślałem, że nawet nieźle wyszło... do momentu gdy nie przesunąłem niżej :D
Ale i tak najlepszy jest opis na aukcji...
"AUTO DO POPRAWEK."
:lol:

W pierwszym egzemplarzu jedyne co całkiem nieźle wyszło to spasowanie elementów :) ale wloty ala m5 masakra i te lotki z tyłu :/ ale to auto można spieprzyć, aż się łza o oku kręci. Nie ujmując nikomu pójdzie do Grójca :)

Nie... W pierwszej są dwie rzeczy które mi się podobają - kolor i scudetto, natomiast druga... :stop:

no fakt kolor jest fajny ale cała reszta to jakaś tragedia, a druga to wygląd Davy Jones z Piraci z Karaibów :)

Powiem wam co kto lubi... Akurat na tej alfie bialej nie mogę powiedzieć ze mi sie podoba
Ogólnie białe auta tak
ale w 166 to raczej ciemny kolor... bardziej elegancko a to auto takie jest :)

Moim zdaniem biały kolor bardziej pasuje do małych aut np: Fiesta MK7, MiTo, Gulietta, itp. Na większych autach gabarytów 166 czy mondeo MK4 to tak chyba nie bardzo...

A może tak???:)

attachment.php

Amortyzatory
Powrót