Dajcie jakąś propozycję na spotamisior82 , Foox lub Michał(Pliszka) dajcie termin bo się za wami stęskniliśmy
![]()
Dajcie jakąś propozycję na spotamisior82 , Foox lub Michał(Pliszka) dajcie termin bo się za wami stęskniliśmy
![]()
nio ja to niestety ten tydzien odpadam chybaze sceniciem uda mi sie wyrwac alfa niestety u mecha stoi bo sie popsula :@
A co się stało z bellą.
zaczelo sie od malego wycieku oleju a skonczylo sie na remoncie silnika :-(
O to grubo poszłeś z remontem.
- - - Updated - - -
O to grubo poszłeś z remontem.
- - - Updated - - -
Pewnie bez oleju sobie trochę pojeżdziłeś.
nie no oleju pilnowalem i zeby nie musiec pamietac o comiesiecznych dolewkach odstawilem do mecha zeby to zlikwidowac ir jak zaczelo sie grzebanie w silniku to zaczely sie pojawiac coraz to nowsze rzeczy do zrobienia:-(
tak to jest, nigdy człowiek nie jest świadomy co ma pod maską.... ale przynajmniej będziesz mieć później pewność silnikawięc są i dobre strony
P.S. u którego mechanika robisz, jeśli można wiedzieć??
Pompa oleju obowiązkowo do wymiany...
Fiat 126p --> Alfa Romeo 145 QV Nero --> Opel Vectra C GTS + Alfa Romeo 145 QV Rosso
:-( niestety zapowiada sie dluzszy postoj alfy :-( anet pytanko do ciebie nie masz gdzies dojscia do czesci uzywanych bo nawet nie chce wiedziec ile kosztuje nowy wał korbowy do mojej belli do tego dojda pewnie panewki (to juz raczej nowe) dalej ta rolka przy tymze wale to na pasek rozrzadu a na koniecta sruba ktora przechodzi przez ta rolke wlasnie w ten wał
Oj coś mi się wydaje że trochę kasy dołożysz!