Mieliście otworzyć to 1 kwietnia i by było prima aprilis ;-)
A tak poważnie.... aaaaaaale dałem ciała :////// Niestety nie zmieniłem szablonu i przekopiowany jest Luty :///
No muszę z przykrością powiedzieć, że to wyłącznie moje przeoczenie i niestety nawet nie widzę jakby można to było naprawić. Jedynie mogę się postarać, że przyszłoroczne kalendarze będą jeszcze ładniejsze i tańsze :/
mojego "byczka" w Kalendarzu2013 jakoś bocian nie wyłapałeś![]()
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 12-12-2013 o 23:06
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
a co mam napisać jeszcze? tu nie ma co więcej tłumaczyć. przecież przyznaję że to wina projektu / projektanta. a zważywszy na to jaka była dyskusja zacięta na fakt że nie wszystkie zdjęcia w kalendarzu są zwycięskie to myślę że jednak same zdjęcia były w tym wypadku równie ważne co poprawne dni.
teraz już nic nie wymyślimy a jak komuś sie ten fakt nie podoba to zawsze może kalendarz odsprzedać, chętnie odkupię. to dalej - który niezadowolony mi odsprzeda taki fajny kalendarz ?![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 12-12-2013 o 23:10
na szczescie nie zamawiałem, teraz bym leżał na ojomie, bo bym pękł ze smiechu jak bym to zobaczył...
szykuj kase na kalendarze, kilku juz wysyła na Wasz koszt.
pzd.
Dziś odebrałem swój. Szczególnie mnie nie interesuje czy kwiecień ma 28, czy 58 dniTo swego rodzaju album, nie użytkowy kalendarz.
Ale inna rzecz mnie martwi. Niestety kalendarz jest zgięty dość mocno. Jakieś pomysły jak to naprostować? Bo jak ma odstawać od ściany, to ja podziękuję i poproszę prostszy...
- - - Updated - - -
Lepiej odpowiedni obszar w pdf. Kto chce sobie wydrukuje na papierze samoprzylepnym, wytnie, naklei![]()