wyglada niezle i jest niezle wyposazona ale 1.8 to chyba najgorszy silnik dostepny w 159: slaby i przestarzaly.
wyglada niezle i jest niezle wyposazona ale 1.8 to chyba najgorszy silnik dostepny w 159: slaby i przestarzaly.
Ja osobiście to wolałbym JTSa niż te 1.8
ja juz mam swoja 159 od kolegi z forum;-).Czarny SW+czerwone skory.2006 rok,144 tys przebiegu,Wywalony DPF:-).Wersja Impression dobrze doposazona(czujniki parkowania przod+tyl,lusterko fotochrom,czujniki deszczu i zmierzchu,Blue&Me,tempomat,kierownica wielofunkcyjna).Odbieram ja za tydzien/dwa.W koncu poszukiwania zakonczone tylko co ja teraz bede robil hahaha??
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 17-09-2011 o 17:51
No to gratulacje.
a podziekowac.Źrodlo to samo co Ty coachu;-).Nie sadzilem ze sie na nia zdecyduje bo bylem anty czerwonym skora ale jak jedziesz nastawiony na nie to zazwyczaj jest na odwrot.Nie podobaly mi sie na zdjeciach ale na zywo wygladaja znacznie lepiej
zapodaj jakieś foty. 16V ?
tak 16 V,kolektor zrobiony(zapomnialem dodac),a DPF byl zapchany wiec go wywalili.Byla zrzucona listwa.Narazie nie mam fotek.Jak ja odbiore to napewno cos wrzuce.Teraz ide opic zakup:-)
No to fajnie. Pewnie teraz nie będziesz się mógł doczekać odbioru ale jak już tyle czasu szukałeś to jakoś zleci.
@Czarny od kogo kupiles? Fajna wersja.