Czarna 159 za Lubinem, w stronę Legnicy (ok godz 12). Poszła "łapka" na mrygnięcie, odmrygać nie zdążyłem.
Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
Dzisiaj, Wrocław ul. Traugutta w stronę Krakowskiej, godz. ok 15:30 widziane 2 forumowe 156 jadące za sobą - ciemna SW (DTR) i za nią srebrna (POT).
Ja jechałam swoją kilka aut z tyłu.
Pozdrawiam![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Pozdrawiam dzisiaj wszystkich na trasach Złotoryja-Lwówek Śl. - Świeradów Zdrój - pare łapek byłoi jeszcze więcej osób zdziwonych
no i kolejny raz tajemniczego kierownica 147 na DJA na ramkach, która parkuje na osiedlu nad zalewem w DZL, z którym to zawsze mrugam się 147ką a dzisiaj trafiłem ją 156 FL
147 powodów do zadowolenia
Przed chwilą widzana zaparkowana na wylocie z Nysy do Ziębic AR GT ciemna na ONY, ramki były. Co to za duuża naklejka na klapie bagażnika?![]()
pozdrawiam ekipę z oramkowanej 159 SWD widzianej dzisiaj o 13.40 na ślężnej we wrocku. machałem z przejścia, w zielonej koszulce z brązowym boxerkiem u nogi![]()
Ostatnio edytowane przez Jester ; 19-04-2014 o 14:18
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Wczoraj widziana czarna 159 na DZL na parkingu MC Donald w Polkowicach w godzinach 14pozdrawiam