to pisz do slavola zostalo mu 13 dni co potrzebujesz
to pisz do slavola zostalo mu 13 dni co potrzebujesz
a ty jaka sobie robisz?
wy nazywacie te żęchy autami zlotu?? ale macie wyobraźnię :-PPP
chłopaki gadałem dzisiaj z żona i chce do was przyjechać ze mną. teraz w niedzielę nie mogę bo mamy gości ale za 2 tyg wpadniemy. i tak z naszej strony, ze względu na to że moją gosia genialnie marynuje mięcho zapewniamy ful wyżerę na grila dla wszystkich ogórki kiszone i naczynia jednorazowe , a wy znajdźcie jakieś fajne miejsce na spota gdzie będzie też można puścić 2 latka trochę samopas załatwcie kilka grili i opał oraz napoje. zabierajcie żony(żeby ktoś potem mógł autem do domu pojechać hehe) i dzieciaki. ja też zapodam temat u poznaniaków może ktoś się jeszcze zabierze.do przyszłej środy muszę wiedzieć kto chętny jest żebyśmy wiedzieli ile żarcia przygotować. as pogoda ma być przepiękna:-) dla niekumatych powiem że chodzi mi o dzień 10 kwietnia:-) to jak działamy??
to dobrze bo w tym tygodniu jestenm tylko ja i slavol nawet dobrze ze za 2 tygodnie moze bedzie ciep;lo
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:51 ----------
prezesy napewno beda buszmeno slyszales zona i dzidzia i jestes impuls tez moze napiszemy do suchara i jacka z gorzow slavol to jak my miejsce znajdziemy w niedziele
---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
my ze slavolem chcielismy wpasc do poznania ale ok zrobmy liste kto przyjedzie 1 michu 2 osoby + dzidzia 2 prezes + 2 osoby 3 vice + 1 osoba
ok ok organizowac sie. prezes to twoje zadanie jak nie podołasz następna kadencja zawiśnie na włosku
ktoś tu próbuje nas obrazić??? Oj michu dużo wałówy musisz przywieść w ramach przeprosin hehe
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
ja chce na szybe napis tomek i team pila i na wlew[/QUOTE]
Jakby mozna bylo to ja tez chcialbym na szybie miec buszmeno i team pila i oczywiscie nie papugując na wlewie paliwa a co na to Slawol bo to od niego zalezy
tomek tak sobie ogladam loga alf a co myslisz zeby na maszych ramkach wcisnąć takie logomoim zdaniem ciekawe