Strona 57 z 168 PierwszyPierwszy ... 7474849505152535455565758596061626364656667107157 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 1678

Temat: Zakup Alfy Romeo GT

Użytkownik Świeżak Avatar GrzeSiekS
    Mieszka w
    okolice Wrocławia
    Auto
    Jest m.in. Brera 2.2 JTS, były 166 2.5 V6, FC 20VT LE, GT 2.0 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał LukeMazur Zobacz post
    Po zadnej przygodzie nie jest, no moze jeden bok był malowany ale dlatego ze było przetarcie. Do zrobienia termostat i rorzad i oleje. Cena taka bo wiecej raczej JTS wart nie jest, 1.9 JTD za 15 sprzedać nie mogłem.
    Cytat Napisał Romulus Zobacz post
    ostatnio 1.9 JTD sprzedaja sie w okolicy 10K...zlote czasy dla kupcow.
    No właśnie widzę, że chyba JTS ze mną zostanie, bo patrząc na te ceny to w żadnym wypadku nie kalkuluje mi sie sprzedaż...a samochód jakby nie patrzeć świetny (może mam szczęście do swojego egzemplarza, a może jednak nie taki diabeł straszny...)

Użytkownik Rowerzysta Avatar jarzon
    Mieszka w
    Kielce
    Auto
    Alfa GT Q2, Stilo JTD 16V

Domyślnie

złote czasy dla kupców i ich mechaników. Widziałem kilka "tanich" GT jak szukałem swojej. Niestety zaniedbania eksploatacyjne są porażające. Druga sprawa, że te tanie egzemplarze są ulepione z przypadkowo dobranych części, malowane wałkiem itd. Dobry egzemplarz wymaga dłuższych poszukiwań i wyższej kwoty.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar tomSRT
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    GT 3.2 ; Brera 2.4

Domyślnie

Sorry, ale takie biadolenie to bullshit :/
    Może i są takie za 10K ale nie chciałbyś nimi jechac nawet jako pasażer.
    Ja swojego JTD wystawiałem za 18.900. Fakt - szału z zainteresowaniem nie było.
    Ale pierwszy co przyjechał chciał dać 16.000 , ja się nie zgodziłem i potem jeszcze spory czas pytał
    czy nie przemyślałem i był gotowy zapłacić.
    Drugi oglądnął tylko a trzecie co oglądał wziął za 18.000. I to była jakaś kolejna jaką oglądał
    i pierwsza, która nadawała się żeby kupić. Więc rynek jest pełen tańszych ale jak się trochę znasz i pojedziesz oglądać- dowiesz się dlaczego.
    Moja 3.2 którą mam teraz jest też trzecią jaką oglądałem i zdecydowałem się tylko dzieki sporej negocjacji cenowej żebym mógł od razu
    zrobić parę rzeczy...

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Byłą 156 TS, GT 1.9 z wiruskiem :),jest 166 3.0 FL

Domyślnie

Cytat Napisał GrzeSiekS Zobacz post
    No właśnie widzę, że chyba JTS ze mną zostanie, bo patrząc na te ceny to w żadnym wypadku nie kalkuluje mi sie sprzedaż...a samochód jakby nie patrzeć świetny (może mam szczęście do swojego egzemplarza, a może jednak nie taki diabeł straszny...)
    Widziałem temat z Twoją GT.Nie powiem ładna.Martwi mnie tylko że do tej niemałej w sumie ceny trzeba jeszcze sporo doinwestować(o ile rzeczy o których pisałeś są wciąż do zrobienia)

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

taaa znam kogos kto kupił za 9 ale wiedział co jest grane)no to lecimy,sprzegło dwumas,turbo,troche spachli,troche drapnięty to tu to tamale trafił do prawdziwego fana i jak nowy będzieale do koło 20 dojdzie jak go wyszykuje

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD

Domyślnie

Szczerze mowiac chyba teraz jakbym kupowal, to byl wolal wydac te 10-12k i drugie tyle wlozyc na wymiane wszystkiego.
    Bo mozna sie wkopac i kupic samochod za 17/18k i bedzie i tak trzeba dolozyc te 10k na naprawy w przeciagu jakis pol roku - nigdy nie wiadomo na co sie trafi.

A kupujac za 10k, z gory zakladasz, ze do naprawy jest wszystko. Co prawda mozna szukac i zadbanego, ale takich jest coraz mniej na rynku. Najlepiej to kupic cos od Alfaholika

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

ja długo szukałem troche zapłaciłem ale fajne gt mi sie trafiło)

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD

Domyślnie

Ja na swoje tez nie narzekam Mialem od Alfaholika tutaj, ale nie ukrywam, ze troche rzeczy sie nazbieralo do naprawy:
    Wahacze, Lozyska ( 4 ), Dwunas ze sprzeglem, nowy Dolot do turbiny i pare innych rzeczy. Ale nie zaluje zakupu

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Polini
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GT 1.9 JTD

Domyślnie

Niestety, czy się wyda 12 czy 19 to i tak trzeba będzie coś dołożyć bo niestety nie są to samochody nowe, a ludzie niestety często myślą że znajdą samochód bez żadnych oznak zużycia za 14 000. Właśnie sprzedaję mojego GT, za którego mało nie chcę bo wiem że jest bardzo udanym egzemplarzem i włożyłem w niego dużo czasu i pieniędzy, ale jak ktoś się dowiaduje że czasem przy odpalaniu wyskakuje błąd świec to paaaaanie tu wszystko do wymiany I już nie trafiają argumenty że to przekaźnik i że mogę trochę opuścić, nie - ma być wszystko idealnie - życzę powodzenia. Trzeba podziękować handlarzom za ten stan rynku.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Edd46
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

A co handlarze do tego maja ? Ludzie kupując auto za 15000 zł oczekują nowego samochodu. Tutaj jest problem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk