była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
ja "Matka Polka" jestem, więc wolność już nie taa z dzieckiem, to jak... z dzieckiem... marudzi, szaleje, albo pyskuje
A tak serio, to niestety mi nie bardzo pasuje środa, bo w ten dzień jestem sama z dzieckiem do późna i naprawdę musiałabym przyjechać z córką, a to dla mnie trochę upierdliwezwłaszcza z drugiego końca miasta.
Wracając do tematu głównego, to dzisiaj na Gorlickiej widziałam w przeciągu 20 min:
3x 156 SW czarna, w tym 1 po FL
1x 156 SW grafitowa (prowadziła ją kobieta)
srebrnej tym razem nie spotkałami przy okazji odpowiem Kaembe, że to jest srebrna w odcieniu zwanym przeze mnie "kaloryferowym"
![]()
ja i ona - "iniemamocne"
Heh to ci dopiero się nazywa megakumulacja. Ja na Gorlickiej widywałem (teraz już rzadziej) 156 JTD koloru zgniłozielonego ze spojlerem i to na tyle. AR 159 jeszcze nigdy na PP nie widziałem.
eMka może ty tylko te Alfy liczysz, a swojej nie wyprowadzasz z garażu?
PS te wszystkie Alfy to do mnie na zlot jechały.
Dzisiaj w Trzebnicy widziana 156, ja wjeżdżałem do miasta, natomiast kierowca 156 wyjeżdżał.
A wieczorkiem mały drag ze 156 SW 1.9 jtd na ul.Armii Krajowej.
Obu kierowców pozdrawiam![]()
Dzisiaj w okolicach Glinna i Rościszowa widziałem 155, w kolorze ciemnym granat, szybko napadajace na zakret i mocno zaturbioneslyszalem gwizd blow-offa
)
Pozdrawiam kolege ze srebrnej 156 na tablicach EBE z którą fajnie się jechało od Drobnera aż po skręt z Jedności Narodowej w Nowowiejską.
Pocieszny a Ty masz blache DWR?