To, że nie ma oznaczeń nie skreśla samochodu. Po pierwsze można w salonie było z nich zrezygonować i odbierało sie nowe auto bez naklejek, a po drugie każdy może sobie je indywidualnie ściągnąć. Ja osobiście nie mam oznaczeń, tak kupiłem, tak mi się bardziej podoba, a wiem że samochód nie był bity. Ważniejsze jest to, jeżeli już piszemy o takich szczegółach, to czy lampy tylnie sie schodzią z tymi na klapie bagażnika![]()
Koledzy co powiecie o tej Alfie 159? Może ktoś oglądał na żywo.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-sko...C32209375.html
Jak Waszym zdaniem cena i czy może dostrzegacie coś na fotkach niepokojącego? Póki co mam jeszcze małe doświadczenie w Alfach.
Daleko nie mam, ale nie wiem, czy w ogóle jest sens jechać.
Wiem, że jest to komis i będę czujny (nie jadę też sam), ale wszelkie info wcześniej na penwo się przyda![]()
znam właściciela troszkę info jak chcesz to pw
Umówię się na tą jazde próbną i zobacze co warte jest to auto. Cena też wydaje się być wysoka.
Ja u nich kupowałem we wrześniu 2012 r. Alfę 159. Wychodząc z założenia, że mimo pochwał na forum - handlarz to handlarz - do tej pory nie wyrażałem opinii, czekając aż coś się wysypie w aucie, ujawni się nieusuwalna usterka silnika, etc. Niemniej od chwili zakupu wymieniłem tylko oleje, filtry, klocki z tyłu oraz (uwaga) pompkę sprzęgła (200zł z robocizną). Auto jeździ jak złoto.
Także ja polecam, kupiłem tam świetne auto.
W de kosztuje 10k więcej, ale jest młodsza, ma mniejszy przebieg i na zdjęciach wygląda o niebo lepiej. Wygląda na bardziej zadbaną.
Dzięki szymku za opinię. Mają już jeden +![]()