pozdro dla szarej 156 na SK widzianej dziś na parkingu koło żabki na kostuchnie ok 21![]()
pozdro dla szarej 156 na SK widzianej dziś na parkingu koło żabki na kostuchnie ok 21![]()
To byłech joTyż pzdro choć żech Cie nie widzioł densiłem w Annie Marii
a Ty wichniar18 skąd konkretnie żeś jes ??
No Alfa No Fun-No Fun No Life
okolice pyrzowic ale jezdze na podlesie to czesto tam widze Twoja belle![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 147 rej. STA...... na ramkach wyjeżdżającej 15 minut temu z Agro - Sur w Rogoźniku![]()
Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej 156 (nie pamiętam rejestracji) która jechała oświęcimską w Tychach w stronę Bierunia dziś ok. 12:20, wyjeżdżałem z podporządkowanej akurat jak cię zauważyłem.
Pozdrawiam również tyszanina w oramkowanej seledynowej 156 mijanego o 16:18 na Baczyńskiego, zaspałem trochę i zauważyłem dopiero po tym jak się minęliśmy.
Pozdro dla 156 SW KWA.... w niedziele kolo 19 przy zakopiance lecącej na Wadowice
i dla Crosswagona SZY..... przy wylocie z Suchej Beskidzkiej na Żywiec - przez chwilę jechaliśmy na tym samym pasie, ale pięknie się zdążyłeś schowaćGdyby to był passat to bym strąbił!!
![]()
Czy na parkingu SHELLa w wodzisławiu stała dziś biała Brera Grzeska? Zauważona po godzinie 14.00.
Natomiast nie pozdrawiam, kogoś kto nie wpuscił mnie z wyjazdu z wodzisławskiego Kauflandu ok. godz 16.00 (czarna 147 na blachach swd - po swojaku bym sie tego nie spodziewał, prędzej po blachach SR), wpuscił mnie jadący zaraz za tobą Pan w jakimś amerykańskim suvie mimo kolejki aż do ronda. Nie ładnie, nie ładnie....
rownież pozdawiam hmm czy nie zauwazylem jakiejs belli wyjeżdzając;/
Pozdro dla kolegi z czarnej Mito w Tychach, około 18:30 koło Jokera, łapki były![]()