do slavola on sie podjal ty bedziesz 10
do slavola on sie podjal ty bedziesz 10
a jak myslisz jeszcze nie wiem czy z ogonkiem ale ja na dzien dzisiejszy w moim kalendarzu 10 kwietnia mam plany sie najesc hehe
---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
a powiedz mi co z tymi naklejkami bo ja nie mam namiaru do slawola on juz cos dziala w tej kwestii
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
[QUOTE=buszmeno;538968]a jak myslisz jeszcze nie wiem czy z ogonkiem ale ja na dzien dzisiejszy w moim kalendarzu 10 kwietnia mam plany sie najesc hehe
w bydzi tez mialem zamiar pojesc kebachy a tam dali jakies stare suchary i waluwe ze wscieklych krow hehe nie obrazając organizatorow bo cala reszta byla oki bylo zaje fajne ognisko
Będziecie mieli tak jak ja, napisy jak chcecie wy, paski przeciw słoneczne też wam poprzyklejam. Będziemy czworaczkami, impuls pewnie też się przyłączy.
Ale dopiero za tydzień podziałam, jak będzie czasu więcej.
Co do "propozycji micha35" toż to ultimatum, jak się tu nie zgodzić
No i w końcu poznamy właścicielkę pięknej julki, bo nasze "żęchy" są przynajmniej nasze.........haha
W niedzielę podziałamy coś z miejscówką na tą wyżerkę......... Prezes, damy radę? bo dymisja jak coś pójdzie coś nie tak cię czeka......
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
no to widze ze mam rzucone konkretne wyzwanie
czesc wszystkim tak w ogole
ojoj zeby sie tylko te Wasze autka ze taki tekst nie poobrazaly
no jakby nie patrzec, jakby nie liczyc to Julcia wspolna przeciez jestsymbolicznie nazwana prezentem zebym miala wrazenie ze w sprawie auta moge decydowac
a tak na serio, stala na wystawce w centrum handlowym i tak po prostu sie zakochalam pozostajac totalnym ignorantem w kwestii mocy, osiagow, cylindrow i tych innych tak bardzo fascynujacych Was tematowno i slubny poszedl za ciosem
![]()
Ostatnio edytowane przez malgosik ; 28-03-2011 o 21:47
[QUOTE=malgosik;539016]no to widze ze mam rzucone konkretne wyzwanie
czesc wszystkim
a witam ja wcale nie wątpie w twoje mozliwości kulinarne skoro Radzio pisze to znaczy ze tak jest bedziemy zapewne sie delektowac juz slinotoku dostaje hehe
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
[QUOTE=slavol;538997]Będziecie mieli tak jak ja, napisy jak chcecie wy, paski przeciw słoneczne też wam poprzyklejam. Będziemy czworaczkami, impuls pewnie też się przyłączy.
Ale dopiero za tydzień podziałam, jak będzie czasu więcej.
a co do tych naklejek to dzialaj dzialaj za te czworaczki kolega od halogenow sie nie obrazi???
no wlasnie przestanie sie radek przechwalac ze ma julkebo pojawi sie wlascicielka a co dymisji to sie sam niedlugo podam ;0
Witaj malgosik
Oooo pomyl super ;p Spoko, cos da rade zorganizowac ;p Oczywiscie bede+ osoba towarzyszaca ;p
Do naklejek tez sie dolaczam oczywiscie, a nikt Cie Slavol nie pogania, bedziesz mial czas to zrobisz![]()
to juz jest stala 4 plus towarzyszki i dzieci plus michu z zona i dzidzia i ewentualnie ktos z poznania