Impression < Progression <Distinctive
Tak to leciało![]()
Impression < Progression <Distinctive
Tak to leciało![]()
dzieki Flakon;-)
Oczywiście żart z tą babcia
Popytałem w serwisie o VIN, dużo mi nie powiedzieli, wyposażenie i kolor samochodu się zgadza.
Nie ma wpisów że coś było robione, albo nie wpisywali, albo nie było robione w serwisie, sprzedający powiedział ze w książce jest tylko 1 wpis.
Jutro/pojutrze jadę oglądać, jak względnie będzie ok, to jadę do serwisu na przegląd.
Koleś oczywiście zapewnia że samochód cacy, wku*** się jak na darmo 300km zrobię..
Ja ze swojej strony mogę polecić auto komis Brachmanski. Sam kupowałem tam swoja 159 Q4 i jak na razie jestem zadowolony. Powiedziałem czego szukam a gościu znalazł mi coś takiego w Itali. Z racji tego ze jestem z Warmińsko-Mazurskiego o pomoc w sprawdzeniu auta prosiłem kolegę Szyrud1696 którego serdecznie pozdrawiam. Zabrał auto do ASO i wszystko elegancko sprawdzili. Broń boziu nie mam nic z tego ze polecam ww komis. Mnie się udało a sam szukałem auta dość długo.
spodobała mi się taka AR. Planowałbym wrzucić do niej gaz, bo słyszałem, że sobie pomimo tej kontrwersyjnej modyfikacji dobrze radzi w tym silniku. Powiedzcie czy cena nie jest podejrzanie za niska. http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...818787732.html
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
michajlo89, z tego co słyszałem też bym Tobie gaz odradzał. Do tego to dość uboga wersja z manualną klimą i cena 29,5 nie jest ceną "kup teraz" tylko wyjściową w licytacji
Kurcze macie rację z tym gazem, jednak więcej problemów z tym lpg w tym silniku niż korzyści. Sorki za zbyt pochopne stwierdzenieW takim razie muszę skierować się w stronę ON. Tak w ogólnym rozrachunku jak robię 15tys rocznie to zanim się zwróciłaby instalka do jakiejkolwiek niezbyt starej fury pod sekwencję to auto może już zmienić właściciela, więc myślę, że gra nie warta świeczki. A tak się nad benzyną+lpg zastanawiałem bo średnio mi się widzi katować Diesla głównie na krótkich odcinkach (w tygodniu po 5-6 km w jedną stronie, w weekend 100km) ;( I bądź tu mądry
. Jak taka jazda wpływa na utrzymanie Alfowskich Diesli? Macie podobne doświadczenia?
kolego ja tez nie robie wiekszych tras po 3 km do pracy i 3 spowrotem,a na weekendach i to nie na kazdym robie jakis dalszy wypad tak do 200 km w jedna strone.No napewno nie ejst to dobre dla diesla ale ja na benzyne i tak bym sie nie zdecydowal.
AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
Była:
AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella