Mialem u siebie oryginalnie telefony a turbiny widzialem tylko z tym szlifowanym pajaczkiem albo matowe albo polysk. Tu cale czarne polysk - swietne.
Mialem u siebie oryginalnie telefony a turbiny widzialem tylko z tym szlifowanym pajaczkiem albo matowe albo polysk. Tu cale czarne polysk - swietne.
Chętnie zakupie oryginalne telefony 18 cali do swojej Julki. Jeśli ma ktoś na sprzedaż w rozsądnej cenie to proszę o odpowiedź tu lub na privPozdro
To jak już tak piszemy to i ja chętnie przygarne 17 fajne (nie muszą być ori ale mile widziane) ewentualnie 18![]()
Je taż chce coś kupić na wiosnę, najchętniej turbiny 18. Oglądam na rożnych aukcjach ale jest ich jak na lekarstwo lub wcale.
Witam,
kupiłem autko na turbinowych 17", na których są założone zimowe opony (nie wiem po co, skoro zimy nie było). Chcę na lato kupić drugi zestaw felg, też 17" ponieważ mam do auta letnie kapcie w tym rozmiarze. Po głowie chodzą mi jakieś czarne felgi, lub grafitowe, może telefony? Jakby ktoś miał na oku to proszę o cynk, albo o propozycję, co by ładnie współgrało z białą Julką. Przez myśl przechodzi mi jeszcze opcja malowania na oczojebny kolor typu wściekła zieleń lub pomarańcz, co o tym sądzicie? Zagra to, czy raczej kit?
Kwestia gustu z tymi kolorami ja tego nie kupuje ale widziałem nissana 350z z pomarańczowo szarym malowaniem a'la skóra węża
Nie do każdego auta pasują kontrasty, ja myślałem nad czymś takim:
Tylko trza by było znaleźć odpowiedni wzór felgi, żeby pasował do Julki.