Forum "alfaholicy" a 3/4 kombinuje co kupic zeby to tylko nie byla Alfa, dalej polowa z nich czy passata czy jakąs skode.
Ps. Giulia jest moim mocnym typem.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Forum "alfaholicy" a 3/4 kombinuje co kupic zeby to tylko nie byla Alfa, dalej polowa z nich czy passata czy jakąs skode.
Ps. Giulia jest moim mocnym typem.
... large brakes, turbos, alu rims, aero…everything large as if there was something small to compensate for.
Niektorzy musza brac pod uwage praktycznosc.
Ja mialem do tej pory dwie AR, ale w modelu rodziny 2+2, gdzie jeszcze dzieciaki sa na etapie wozkowym, trudno brac pod uwage Gulie czy nawet Stelvio.
Auta z VAGiny oferuja duzo miejsca, chociaz sa modele innych marek, ktore moga byc ladniejsze.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Etap wózkowy to max rok. Mi styka 156 z tym małym bagażnikiem.
Wydymione samsungiem.
A czego się spodziewałeś skoro pomiędzy 159, a Giulią nie ma żadnego samochodu marki AR segmentu D, a dodatkowo Giulia nie posiada wersji SW?
Niestety nie każdego stać, żeby kupić nową czy nawet 2 letnia Giulie/Stelvio.
Czy może dla samego faktu zamiłowania do marki mam się zmuszać do kompaktu i kupować Giuliettę?
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Giulietta jest ciasna. To fakt. Nawet jak na swój segment. A to że Giulia nie ma wersji kombi to akurat na plus. Dodaje elegancji modelowi. Na potrzeby duzej przestrzeni bagazowej powstalo Stelvio.![]()
Ale macie tu rację. Kiedy pieniądze sa problemem to trzeba z czegoś zrezygnować. Z tej perspektywy szkoda trochę tej luki w czasie po modelu 159.
Mimo wszystko, wolalbym chyba pomeczyc się swoją 159 jeszcze trochę czasu i kupic kolejną AR.
Ostatnio edytowane przez bobby ; 03-02-2018 o 14:26
... large brakes, turbos, alu rims, aero…everything large as if there was something small to compensate for.
Dla Ciebie na plus, dla mnie na minus. I imho żadnej elegancji modelowi nie dodaje, a dodatkowo ogranicza zainteresowanie modelem. Na chwilę obecną potrzebne mi kombi, więc wyklucza to Giulię, a mimo wielkiej sympatii do Stelvio to jednak nie mój typ.
Poza tym jestem za młody, żeby się zamykać na inne możliwości tylko z powodu sympatii do marki.
Owszem może takie V60 nie będzie się prowadzić jak Giulia, ale ma za to świetne 5-cio i 6-cio cylindrowe silniki benzynowe.
Poza tym po co się męczyć jak można spróbować czegoś innego i później wrócić do marki.
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez FXX ; 03-02-2018 o 14:56
Pug 508.
Poza tym, da się w 159 SW ogarnąć z dwójką dzieci.
Albo C5 III Tourer.
Ale nie kałdi, czy passat na litość.
Ostatnio edytowane przez Zenonzlasu ; 03-02-2018 o 16:44