Super. Już nie mogę się doczekać jak pozbęde się CD ze schowka
Super. Już nie mogę się doczekać jak pozbęde się CD ze schowka
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
piękny dzień nadszedł ;D paczka przyszła dosłownie przed chwilawielkie dzięki!
a teraz pytanie za 100 pkt jak zrobić, aby działała zmieniarka na 10 płyt plus nasze gadżet? Czy ktoś takie coś robił i czy może pokazać?
Ostatnio edytowane przez Maru93 ; 04-12-2012 o 21:49
Na mnie też czeka w domu ale niestety dopiero w poniedziałek zobaczę bo w pracy![]()
Do mnie też dotarła właśnie, zaraz się biorę za browara i montaż![]()
Doszła ale narobiłem dziadostwa , chciałem wyciągnąć navi connect+ i oderwałem panel maskujący / widzę że był klejony / gprzyciski się posypały ale mam je wszystkie , niestety mimo prób navi nie wyciąnąłem w te dwa otwory przy wkładaniu płyty włożyłem cienkie śrubowkręty ale to wwszystko , nie idzie , teraz żałuję że się za to brałem , córka złamacie jakiś pomysł jak to radio wytargać ?
do mnie dotarła w idealnym wprost momęcie.. listonosz zadzwonił, gdy tłumaczyłem się żonie, mówiąc że nie będe więcej kupował "niepotrzebnych" gadżetów i dupereli do samochoduefekt taki że zmieniarkę mam
tylko nagle nie ma mnie kto podwieść żeby samochód z ASO odebrać :/
- - - Updated - - -
musi iść (mi idzie, ale ciężko dość, więc się namęczyć muszę).. a jak nie, to dalej może też jest wklejone i targać na siłę trzeba![]()
Do mnie dotarła w całości sprawiając kupę radości![]()
W skrócie:
- doszło
- działa
- jest zajebiste
- dzięki wielkie, wypijam browarka za organizatora ściepki
PS. jak ktoś chce nie porysować panelu to polecam patyczki do szaszłyków, działają cuda![]()
A u mnie lipa, po podłączeniu w ogóle nie widzi jej radio (zwykłe, bez mp3). Wciskam CD i mogę tylko przełączać pomiędzy CD i AUX (jeśli nei ma cd w radiu to świeci tylko AUX). Próbowałem różne opcje nośników, również podłączać odtwarzacz mp3 do AUX zmieniarki i kompletnie nic :/
Dioda na początku świeciła ciągle (do pierwszego wyłączenia radia), teraz w ogóle. Jedynie po wyłączeniu radia miga jakiś czas. Może w radiu trzeba coś nacisnąć, żeby przełączyć na zmieniarkę? (SRC z kierowajki też nie włącza zmieniarki)
Mam i ja wielkie dzięki mam nadzieje że w weekend zamontuje i będzie bez problemów
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014