Jak by był ktoś chętny to sprzedam moje rondelki 0049 18" z oponami 225.45.18 lub zamienię z moją dopłatą za 19" z wersji ti.
Jak by był ktoś chętny to sprzedam moje rondelki 0049 18" z oponami 225.45.18 lub zamienię z moją dopłatą za 19" z wersji ti.
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Nie mogę wytrzymać... muszę mieć takie jak nazar![]()
Iceman wczoraj byłem na Bochni - 102 a niektórzy twierdzą 104 auta . Najbardziej oklepana felga na spocie -TI . Widziałem na żywo 19" Tomasony TN1 co Remika zdjęcie wklejałem i wyglądają dużo lepiej na żywo - fega miażdży przez to ,że wklęsła . No i dla smaku wrzucam Ciapola nowy nabytek na gwincie i z Rondlami 5x112 co miał w 159 . Takiej groznej żaby świat nie widział.Potwór - 3.2 na supersprincie wydechu . Masakra jak to łazi i wygląda .
![]()
Kuszą mnie te 19 ti ale boję się ze moja nie utarga takiego zestawu... musiał bym mieć najpierw takie żeby zobaczyć jak się jeździ. Może wypowie się ktoś kto ma słabą 8v i jeździ na 19"?
Taczka jeździ na 19'' w 8v po chipie i z tego co pamiętam to narzekał że jest słabo... [emoji6]
Wysłane z Sony Xperia Z przy użyciu Taptalka
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Bo to nie taka różnica żeby ją odczuć.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No właśnie... a ja lubię czasem pogonić . A na tych 18" aż takiej tragedii nie ma. Więc chyba odpuszczę temat.
Zrób program i po problemie. 159 to ciężka krowa i nawet 2.4 seria jeździ...bez szaleństw.
Jak mówi stare polskie przysłowie...ale ma wyglądać, albo ma jeździć ;-)
Ja w Twoim wypadku, robiłbym to drugie ;-) mniejsze koszta;-)
Wirusa to ja już zrobiłem kilka dni po zakupie...
Dużo osób mi mówiło kup 8v mniej awaryjny silnik itp. Ale teraz to na pewno szukał bym minimum 16v albo 2.4