widziany dziś oliwkowy dziadkowóz czyli scenic ze 'zdrowym motorem' pod maską pod MM, czyje to CUDO?![]()
widziany dziś oliwkowy dziadkowóz czyli scenic ze 'zdrowym motorem' pod maską pod MM, czyje to CUDO?![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Nie wiem czyje, ale ziomek ma tam hydrauliczne zawieszenie chyba, bo nieźle się buja na światłach![]()
Ostatnio edytowane przez psotnick ; 25-06-2014 o 22:16
Czyja oramkowana ciemnozielona 155 T.Spark 16V ze złożonym lusterkiem kierowcy stała na piętrowym parkingu Politechniki?![]()
Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146-> Volvo V50/Opel Astra F
Widziana czarna, oramkowana 145 o rejestracji DW**** na parkingu Tesco. Pozdrawiam
Pozdrawiam Alfaholiczkę prowadzącą granatowe oramkowane AR 147, którą spotkałem wczoraj około 17.00 gdzieś pomiędzy Lubinem a Legnicą (chyba ), nie wiem dokładnie gdzie ale dzięki Bogu GPS wiedział....
dzis widziana czarna 156 na DST ktora jechala w strone Polkowic w godz. po 16, oczywiscie na ramkach![]()
w czwartek widziana 166 pod dworcem autobusowym we wrockustała na platnym parkingu przodem do dworca :p
potem obok dworca biała żuliettapzdr