Widziana w trzebnic srebrna 156 sw po lifcie byly lapki![]()
Widziana w trzebnic srebrna 156 sw po lifcie byly lapki![]()
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html
Widziana szara poliftowa 156 SW z ramkami na Orlenie w Legnicy.
No i pomachane właścicielowi czerwonej 156 niedaleko parku.
Pozdrawiam
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.
Pozdrowienia dla kolegi jadącego z rodzinką srebrną 156 (DTR....) autostradą A4 do Rzeszowa. Fajnie było spotkać kolegę i porozmawiać przez CB ;p Jeszcze raz miłego wypoczynku i pogody życzę;p
pozdrowienia dla koleżanki z czarnej 156 sportwagon na oleśnickich blachach, widywanej przeze mnie już nie raz....np dzisiaj tuz po 17 w pobliżu krzyżówki ze zjazdem na Trzebnicę. Mrugałem, machałem, ale chyba za szybko przemykałem![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 147 DLB z odwrócona czwórką.
pzdr dla widzianej DW 156 na granicy zgorzelec-gorlitz ;p
Pozdrowienia dla kierownika AR156 SW FL RST 29LY widzianego na Krakowskiej we wrocku. Pomrygane w dwie strony
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Pozdrowienia dla kierowcy AR 147 rosso widzianej na DK 449 o nr rej bodajże (słaba pamięć) DZG ... 67 ?
Dziś 14;45 ul Botaniczna widziana srebrna gt były lapki i swiatlatablice zielonogorskie w klubowych ramkach ale chyba się nie znamy
A także ciemna 147 ramki klubowe pomorza lecz FZI ok 19;00 Jeleniów serdecznie pozdrawiam.