Co wy tak bardzo macie do tego Gniezna i Pleszewa ???
Ja w pleszewie kupiłem swoje dwa auta i są super, nie powiem że total-bezwypadki ale przerysowany błotnik i uszkodzona lampa z zderzakiem i jakiś plastik to złe auto... Wiadomo że trzeba sprawdzić sobie i oglądnąć auto ale bez przesady. W innych rejonach polski też nieuczciwi handlarze pracują i to z spokojem, bo wszyscy tylko piszą o pewnych rejonach a reszta ma spokój i sobie jedzie na złej opini innego. To tyle jeśli chodzi rejonizacje handlarzy.
Mam dodatkowo i przy okazji pytanie odnośnie lekko wyjącej turbinki w silniku 1.9 8v, czy obawiać się czegoś czy ten model tak ma ??? Jednak chyba zrezygnuje z poszukiwania 2.4 jtd ze względu na koszty które były by dla mnie za duże. Interesuje mnie ta alfa z krakowa
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C32271854.html , byłem oglądać już 2 razy i za każdym razem nie mam się do czego doczepić prócz tej lekko pogwizdującej turbinki. Już po targowałem troche gościa bo z ceny schodzić bardzo niechce i jak zejdzie do mojej propozycji i servis końcowo przejdzie ok to chyba jednak kupie, bo rocznik młody przebieg jest ale nie widać tego po aucie i najważniejsze w orginalnym lakierze. Dzieki za odpowiedzi na temat turbinki