nie bronięładny miał chłopak samochód
i ma bogatego tatę
dobrze, że tylko nogi sobie połamał bo jest opcja że następny samochód będzie szybszy
jak byś mnie znal wiedział byś że do niemieckiego nie wsiadamznam kogoś kto ma coś co bardziej mi leży... i też nie wsiadam
ale jak jeździł po Herlinga to pytał o Ciebie... i widzę że do Kamila też miał po adres do Ciebie podjechać... tak że niestety ale w tym przypadku-wypadku musisz wyrywać na one4seven albo na siebie
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 11-01-2011 o 10:53
HEHE, ale mnie nieszczęście spotkało wszyscy go znali u wszystkich był a jak mnie miał odwiedzić to chyba z podniecenia się rozbiłtak musiał gnać
![]()
Dobra a ja tak z dupy zapytam,
Ktoś orientuje się jak wygląda droga Katowice - Rzeszów (dwie strony?) albo chociaż skrawek.
Prawdopodobnie Niedziela-Poniedziałek mnie czeka coś takiego i nie wiem czy mozna fajnie gnać czy trzeba robić slalom dziurowy
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Izane zapytaj Marcina R.on tam swego czasu jeździł więc trasę ma w jednym palcu
btw. uważaj tam na siebie... słyszalam że polują tam na alfy o rej SMgranatowe
ale może Ci się uda bo masz 156
podobno jak 147 przekracza znak to z asfaltu wysuwają się kolczatki![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
a co dokładnie? Jak lecisz A4 od Katowic to masz do Szarowa masz autostradę, którą omijasz Kraków, od Szarowa do Łapczycy korek jak ch*j, dalej nico luźniej do Brzeska i dalej na Tarnów również. Obwodnica Tarnowa to nowa dwupasmówka. Później znowu jednopasmówka zmieniająca się w okolicach Dębicy w dwupasmową. Za Dębicą znowu masz jednopasmówkę i przed samym Rzeszowem znowu dwupasmówka.
Ogólnie w Rzeszowie mają dobre drogi bo prezydent Ferenc dba o miasto... cała trasa też Kraków-Rzeszów jest w stanie ponadprzeciętnym w porównaniu z reszta PL bo niedawno remontowana. O ile nie jedziesz w piątek popołudniu to wszystko idzie w miarę płynnie. Kilka miesięcy temu między Dębica a Rzeszowem były remonty i wstawianie wysepek na środku drogi ale może już to skończyli. Ogólnie ruchu to zbytnio nie utrudniało.
Ale na trasę Kraków-Rzeszów licz koło 3,5 godziny bo tam średnio da się szaleć i nie nadrobisz nawet tymi dwupasmówkami. Ogólnie na drodze sporo ciężarówek gdyż to jedyna droga na wschód a masz tam kilka firm spedycyjnych jak Omega i magazyn Biedronki na Podkarpacie i Małopolskę.
aaa i uważaj na te kolczatki choć gorzej może być jak Ci asfalt zwinąsłyszałem też że psy dzielą się na smaczne i szybkie oraz że bociany tam pionowo startują bo nie ma gdzie skrzydeł rozłożyć... sam jednak tego nie doświadczyłem
![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 11-01-2011 o 14:53
Marcin!! a może byś z Mariuszem pojechał co??![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
3,5 godziny Kraków-Rzeszów?
Ja chce KAtowice-Rzeszów w 3 godziny zrobić :/ na mandaty nie patrze rejestracje zasłonięte i naklejka na szybie, gorzej jak będą stali z suszarą
Za Gnojo-ON też gratis mam więc autostrade przejade w mgnieniu oka
No i jechać będe w godzinach wieczornych tak aby ruch był malutki
Dzięki za info, jak pojade to jakoś się da rade![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"