Proponuję aby spoty odbywały się na żółtym, ponieważ tam zawsze jest miejsce na większą liczbę samochodów, a co do wczoraj to takie tłumy były bo arkadia obchodziła jakąś tam swoją rocznicę...
Proponuję aby spoty odbywały się na żółtym, ponieważ tam zawsze jest miejsce na większą liczbę samochodów, a co do wczoraj to takie tłumy były bo arkadia obchodziła jakąś tam swoją rocznicę...
Ja chcę dzisiaj przyjechać. Ktoś z was bedzie ?
W plenerze o tej porze roku jest za zimno, no chyba ze ktos przywiezie koksowniki. W KEN Center jest jeden wjazd i jeden wyjazd więc zgubic się nie da
natomiast nie wiem jak w sobote jest tam z miejscem. Jak byly spoty w czwartki to zawsze miejsce było, no chyba ze byl jakis okres swiateczny.
Wyklepane Jezynka 9900 Bold
Ostatnio edytowane przez Zmianowy ; 06-10-2013 o 11:04
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
W arkadii też się nie da zgubić, tyle, że od razu nie było dokładnie ustalone
- - - Updated - - -
To gdzie w końcu? Jaki kolor?
- - - Updated - - -
-2 niebieski (znalazłem na alfaclubie)
Ostatnio edytowane przez dawideksl ; 06-10-2013 o 18:33
Przemalowane jest na bialo fioletowy strefa g
Ja zrobiłem dwa kolka po -2 aż w końcu pracownik parkingu mi powiedział ze jest przemalowany na fiolet![]()
ja trafiłem fartemdobrze wiedzieć na przyszłość
Pozdro
ja zrobilem dwa kólka w mega korku i spasowałem niestety, straszny tłok z powodu tych urodzin arkadii był... Next time...
Można się zgubić szczególnie jak cały parking zawalony autami oraz bawią się w przemalowywanie oznaczeń.
Łopatologicznie - robicie wjazd od tyłu arkadii i spot jest po waszej lewej w samym rogu. Róg arkadii najdalszy od ronda Radosława. Przynajmniej tam były zawszeja nie dotarłem bo siedziałem w robocie
Sent from my iPhone 4S
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA