proszę pana a czy ja tez mogę jechac?Przy okazji sprawdziłby mi ktos doswiadczony dwumase, bo mam problem z drganiem budy na wolnych i poczas ruszania z 1 biegu potem jest ok!Pozdrawiam
- - - Updated - - -
proszę pana a czy ja tez mogę jechac?Przy okazji sprawdziłby mi ktos doswiadczony dwumase, bo mam problem z drganiem budy na wolnych i poczas ruszania z 1 biegu potem jest ok!Pozdrawiam
- - - Updated - - -
Grzesiu, co się z Tobą działo tyle czasu?![]()
Siema Mask a wiesz przyjałem niedawno nowe mieszkanie(też w Grupie) i musiałem wyremontowc chate także miałem sporo roboty. Poza tym leci pomalutku, no i musze troche Gietke naprawic i boje sie ze dwumasa "mi siedzi" ale sam nie moge tego sprawdzic a skrzyni nie bede wyciagał, mam nadzieje ze moze to jakas poducha, bo drgania sie zaczeły jak wymieniłem poduszke pod skrzynia( wiesz tam gdzie jest ta łapa), sam juz nie wiem!Pozdrawiam
No i pięknie nam liczba chętnych rośneTłum można by powiedzieć wspominająć spoty na 3 samochody
![]()
Ty się pytasz jeszcze?!Ty nie możesz, a MUSISZ być!
Kaśka też wpadnie? Dopisać Cię/Was na listę?
weź dawnych brudów nie wygrzebuj,jo?
pytanie do wszystkich tych, którzy dopisują "jak robota nie wypadnie", itd. kiedy możecie się koledzy i koleżanki najpóźniej określić w 100%? Myślę, że najpóźniej do piątku (8.11.2013 r.) byłoby odpowiednio,co? Każdy już chyba pozna swój grafik, a i ja będę musiał już wtedy znać baaardzo przybliżoną liczbę członków zlotu, aby robić konkretne rezerwacje.
Inna kwestia- czy każdy, kto wpisuje siebie i osobę towarzysząca na listę gra w kręgle? Jeżeli nie, to stworzymy osobną listę tylko na grę w kręgle.
My gramy oboje![]()
Adi będę razem z Kaską także możesz nas dopisać
1. Abidibi1509 + Tusia147
2. Fucel
3. Mask + ?
4. Semri + Justyna
5. Mantis30
6. Sempre + Marta
7. Thomo + Aga
8. Tracy + ?
9. Fokus10.
10. Mk_1980 + Monika