Nie, po prostu nie chce żeby ktoś mi przez dłuższy czas tak źle życzył po cichu, jak ja sprzedawcy mojego samochoduNapisał Paweł156
![]()
Nie, po prostu nie chce żeby ktoś mi przez dłuższy czas tak źle życzył po cichu, jak ja sprzedawcy mojego samochoduNapisał Paweł156
![]()
kazdy ma jakies problemy z bella ja np.zrobilem moja jakies 4000km a dzisiaj kupilem do niej silnik bo tamten w 3000km zjadl caly olej i dzisiaj chodzi jak diesel przy kombajnie zbozowymza auto dalem 12000 zl ateraz jest warte ponad 20 ale tak to jest.
o co k'mon???
[quote="Paweł24"][quote="Paweł156"]No to musisz przed sprzedażą zlecić komuś rozebrania calutkiego autka i motorku na części pierwsze - jednym słowem odrestaurować autko od podstawNapisał Paweł24
, bo w używanym samochodzie zawsze - nawet po paru setkach km u nowego właściciela może cos trzasnąć ni z tąd ni z owąd
a wtedy cała twoja włożona fortuna i nadzieje pójdą na marne, bo facet będzie i tak cię przeklinał, nachodził itp :mrgreen: :mrgreen:
W złych relacjach pomiędzy sprzedającym a kupującym, nie chodzi o stan techniczny samochodu - lecz o stan FAKTYCZNY, klient po prostu chce wiedzieć, co kupuje i albo mu taki stan rzeczy odpowiada, albo nie.
Niedopuszczalne natomiast jest ukrywanie wad - a z twojej wypowiedzi wnioskuję, że tak właśnie było w twoim przypadku, bo gdybyś godził się na to co orzymałeś - to przecież nie przeklnał byś sprzedającego tak jak opowiadasz że ma to miejsce![]()
ja z QBA przed sprzedażą 145 zrobiliśmy ją "na cacy" ..Napisał Paweł156
dowodem na to, że wszystko było w jak najlepszym porządku jest telefon nowego właściciela po roku urzytkowania z podziękowaniami na znakomite auto![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Napisał fr33
Haha no to mam do Ciebie propozycjęmoze chcesz kupić moją 156 ?? sprzedam Ci ją okazyjnie za 7000zł :mrgreen: a za rok odprzedaż Mi ją za 14000zł
no i wiesz... porobisz tak aby przyszły własciciel był zadowolony (czyli Ja :mrgreen: ) jakiś nowiutki lakierek bo mam troche rysek, felgi z GTA noweczki, silniczek po kapitalce, nowa tapicereczka, bo mam pare przetatć :mrgreen: jakies dobre audio :mrgreen: i obiecuje że po roku zadzwonie do Ciebie z podziękowaniami
![]()
hehe .. dobre, dobre, nie najgorszeNapisał RogerIZ28
DD
może caritas na to pójdzie :?: :wink:
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Nie można byc zbyt dobrym, bo większośc ludzi i tak to będzie miała w d**ie. Kto ma miękkie serce ten ma twardą d**ę. Byle by szczerze poinformowac o stanie aktualnym i żeby było w myśl prawa i miec spokój.
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
moja była 145 to ogólnie była wporządku przed sprzedarzą zrobiliśmy tylko kosmetyke nie wkładając duzo pieniędzy, mechanicznie była super lakierowanie błotnika i zderzaków zrobiłem z odszkodoania od kobiety co mi ją zagieła więc nie za moje pieniądzeNapisał fr33
![]()
a sprzedawała się moze 4-5 dni kupiłem za 6000 sprzedałem za 6300![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Sluchajcie , kazde auto sie psuje i to nie wazne jaka marka. Moglbym wiele pisac o moich znajomych ktorzy posiadaja Bmw, mazde, audi, passata, mercedesa i narzekaja ze ciagle cos trzeba robic. Ja sie tym nie przejmuje. Zostaje przy alficzce i tyle. Jak byscie tylko posluchali co sie dzieje w tych autach....
Pozdrawiam.
Była Alfa 156 2.4 JTD 10V 185 KM
Byla Alfa 166 3.0 Super + LPG
Jest Alfa 166 3.2
Napisał Rafik
Dlatego ja wole nie słuchać co mowią inni - wolę wierzyć w to co widzę, mialem BMW i mam ALFE więc nie muszę słuchać 'kolegów' :mrgreen: