Ja chyba podobnie
Sent from my iPhone
Ja chyba podobnie
Sent from my iPhone
Born to be wild.
W przypadku gdy znajdę zatrudnienie i będę w stanie wyrobić się finansowo, pewnie na którąś edycję z którąś 75 się pojawię. ;-)
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
U mnie bez zmian, nadal aktualne..... ale jeśli to tak niepewnie będzie wyglądać to opłacę sobie jakiś termin i nie będę się oglądaćChoć fajnie byłoby ze "swoimi"
W zeszłym roku wyszło fatalnie, ze 30-tu zapisanych zjawiło się ........... 3-ech.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Ja mam do Kielc za daleko, więc na pewno się pojawię w Poznaniu.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Myśle, że przy aktualnym podejściu ludzi do TPTD (Mityczny tor, na którym silniki wybuchają, hamulce wyparowywują a koła odpadają) najlepiej będzie jak każdy kto rzeczywiście chce jechać da znać trochę wcześniej w tym wątku kiedy jedzie to może inni się dołączą.
Ja wstępnie celuję w 19 lipca, realnie powinno się udać do tego czasu ogarnąć auto. Jak będzie wcześniej to też może któryś czerwcowy termin.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Też jeszcze nie wiem kiedy ale na pewno będę. Może już w kwietniu?
Ja również będę, jak co roku. Z tym że wpadnę S3, bo moja "wolna" 159 w klekocie na tor się średnio nadaje;-)
Więc jeśli nie będziecie mieć nic przeciwko to "władca pierścieni" do Was dołączy;-)