nieNapisał rekwir
![]()
nieNapisał rekwir
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Superjahu007, nie przesadzam pisze jak jest poprostu stanowczo za malo sie spotykamy w tak milym towarzystwie :mrgreen:
Wiem doskonale że wykonując tych parę telefonów takiego zlotu nie da się zorganizować :wink: Co będzie w tym roku ? to my wszyscy musimy wiedzieć . Przepraszać nie macie za co - to był wspaniały zlot , wspaniali ludzie i wasze doświadczenie jest w tym temacie bezcenne , myślę że uda się wspólnymi siłami coś wymyślećNapisał Kate
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
nie wiem jeszcze gdzie bedzie i czy wogóle bedzie jakis ogólnopolski spot, ale nie wyobrażam sobie zeby mogło mnie na nim zabraknąć![]()
Ja również nie wyobrażam sobie żeby zlotu nie było. Jeśli miałby być w naszym regionie to jestem do dyspozycji. Organizacja mi nie obca :-)
Zacznijmy moze od tego kto co oczekuje po takim zlocie?
Co chce tam zastac i co robic...
Dla mnie wystarczy sie umowic w danym miesiacu w danym powiedzmy osrodku..i niech kazdy sam se zarezerwuje..I juz kazdy moze narzekac tylko na siebie...
Co bedziemy robic? mi wsytarczy grill i % a reszte mozna wymyslic na miejscu
Tyle ze to nie tyle zlot co zwykle spotkanie uzytkownikow![]()
Ja chętnie bym wziął udział w zlocie z próbami sprawnościowymi i odrobiną rywalizacji, podobnym jak w Częstochowie. Biesiada i % też są O.K., ale wieczorem, po wszystkim![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
No alfaholicy ja licze na to ze nas odwiedzicie z okazji III Pomorski Zlot miłośników Alfa Romeo. A później Pomorze odwiedzi Was na zlocie ja chciałem to połączyć z urlopem, wiec sie starajcie![]()
wystarczy miejsce do poszalenia Alfą (może być nawet centrum miasta nocą) i miłe miejsce zeby piwko wypić przy muzyce z ludźmi
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70