Ej - ja byłem ok 20 - był tylko ww i bmw i pojechałem do domu. KIEDY MY ??????????????????????????
Ej - ja byłem ok 20 - był tylko ww i bmw i pojechałem do domu. KIEDY MY ??????????????????????????
Kolega był tam, to jeżeli auta typu Golfy 2 i 3 i tego typu pojazdy nazwać klasyki to faktycznie był to zlot klasyków. Bo prawdziwych to było parę dużych Fiatów tylko.
No a co do nas, to jestem elastyczny. Godziny wieczorne mi pasują prawie każdego dnia![]()
Ja tez tam bylem swoja Gtv, slaba frekwencje mozna tlumaczyc deszczem, zobaczymy jak dalej sie to rozkreci. W sumie to bylo pierwsze spotkanie.A jesli chodzi o nas to skoro moja propozycja z bunkrami nie spotkala sie z szerszym zainteresowaniem to trudno. Myslalem, ze to dosyc fajna opcja, nie wiem czym jeszcze sciagnac klubowiczow.
Opcja z bunkrami jest spoko , moim zdaniem problemem jest dogodny termin. Nigdy nie będzie tak,że wszyscy przyjadą , ale jak ktoś rzuci konkretny termin z wyprzedzeniem kilku tygodni to kilka osób się uzbiera![]()
O jakich bunkrach mówicie?![]()
Proponuję termin spotkania 13.04.2014 i fakty może odwiedzimy bunkry.
1. daro1906
1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
4. Torino
W przyszlym tygodniu pojade do wlasciciela bunkrow i zapytam co i jak. Chyba, ze jeszcze rozpatrzymy wypad do Falapark w wolsztynie, swietne skalki + kregle lub squash
1. daro1906
2. Jelson
3. czarna2288
4. Torino
5. Kynium -jak będzie fajna pogoda to zabieram dziewczyny
Wybite korbowodem z silnika Twojej alfy.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.