Moja BELLA przyjechala z francji w kwietniu 2008 ,kupilem ja z komisu wlipcu przebieg 152 tys km.Obecnie ma 170 tys km Jazda nia to sama roskosz, zwlaszcza po niemieckich autostadach.
Moja BELLA przyjechala z francji w kwietniu 2008 ,kupilem ja z komisu wlipcu przebieg 152 tys km.Obecnie ma 170 tys km Jazda nia to sama roskosz, zwlaszcza po niemieckich autostadach.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Moja Bella była sprowadzona z Włoch przez turasa a z berlina sprowadził ja znajomy handlarz.
mało włoszek ma polski rodowód
Amor patriae nostra lex
Była 155 1,8 TS
Była 156 SW 1,8 TS
Jest 166 2,0 TS
moja również z zachodu a dokładnie niemcy![]()
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Moja również z Niemiec, ale odbierałem ją koło Olsztynka. I co ważniejsze był tylko 1 właściciel![]()
A moja BELLA przyjechała z niemiec dokładnie z Nuremberg
cinas1980, dlaczego wqitasz mnie w swojej stopce?? znamy sie??
moja stała w Pleszewie komisie i czekała na mnie :mrgreen:
wiem ze w 2006 została sciagnieta od "gebelsów" i od tego czasu miała 2 włascicieli :mrgreen:
pierwszy był z Gniezna
drugi z Rawicza (podobno jakas pani adwokat sie nia "odpychała", chyba dosłownie patrząc po tym jak wyglada blacharka)
Ej, on tez mnie witaNapisał slider2002
![]()
![]()
![]()
Po prostu tak ma ustawione, że wita każdego, kto ogląda temat...
A ja swoja kupilem od wlocha, pana SalvatoreNie wiem czy doktor czy kto, nie pytalem
W uk nie potrzebna umowa, kazal mi jedynie podpisac ze akceptuje stan auta, rozumiecie
Tam potem wyszly jakies odlaczone kabelki od zuzycia klockow
Z perspektywy 2 lat uzytkowania powiem, ze auto naprawde bylo zadbane i kazdemu zycze takich zakupow. Zapewnial mnie ze ktos mu serwisowal na boku i temu nie mial faktur i rachunkow z napraw, uwierzylem jak glupi
Dodam, ze auto ogladalem w swietle ksiezycowym
Wiec ogolnie czlowiek uczciwy z niego byl bo nie mialem z autem problemow. Jezdzil nia jakies 8 lat a potem przesiadl sie do 156 v6. A przed nim byla uzytkowana przez jakas firme.
155 V6 była
155 TS była
156 V6 była
156 GTA była
155 TS była
x3 japonce były
156 V6 była
x1 japoniec jest. Zycie.