Iwan, masz jutro czas ok 14-15? Akurat będę w Jaworzynce![]()
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
dyskusja z Wami zaczyna mnie meczyc
kto powiedzial ze szukam egzemplarza bezwypadkowego z niskim przebiegiem itd itp
znajdz mi ten fragment mojej wypowiedzi i mi go zacytuj
skoro nie znajdziesz milcz!
piszesz ze serwisowanie alfy jest drozsze niz vw
jest drozsze jesli porownujesz do serwisowania golfa 3
ale porownaj do samochodu ktory ma wielowachaczowe zawieszenie a nie belke z tylu
brak Ci kolego elementarnej wiedzy
serwisowales kiedys merca albo audi
alfa w porownaniu do tych aut wcale nie jest drozsza w utrzymaniu ani serwisowaniu
a wiesz ile kosztuje dobry olej do motocykla
wiem ze niektorzy kupuja 5 litrowa banke oleju z 70 zlotych w promocji w supermarkecie i jezdza na tym oleju
ja tyle to place za litr oleju
nie musisz mnie uswiadamiac o kosztach serwisowani bo tak sie sklada ze mam kilka aut
auta klas wyzszej niz alfa gt
kupujesz opone 17 lub 18 do swojej gt i wydajesz spora sume a pomysl ze niektorzy kupuja w tym rozmiarze ale opone do suv-a ktora jest dwukrotnie drozsza
zobacz ile kosztuje rorzad do alfy porownaj go z cena do opla vw czy innego auta
ja roznicy nie widze
zobacz ceny rozrzadu do japonskich aut sa drozsze od alfy
temat zakupu od kogos z forum juz opisywalem wczesniej
nie chce mi sie tlumaczyc Ci tego znou
cofnij poczytaj
to ze z forum nie oznacza ze auto pewne w 100 % bo juz dawalem na to przyklad ze tak nie jest
oczywiscie sa ludzie uczciwi pasnonci tej marki i chwala im za to cieszy mnie to ze tacy sa brawa i czpki z glow ale sa tez zwykli handlarze i zrozumcie to wreszcie ze w Waszej spolecznsci alfoholikow tez sa czarne owce
masz umiar dużo do przekazania i pochwalenia.
ale używaj do cholery proszę znaków interpunkcyjnych, bo mi jako czytelnikowi nie biorącemu udział w dyskusji ciężko czyta się Twoje posty. swoją drogą temat pełen emocji. pozdrawiam
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
nie źle mnie zrozumialeś, wcale się nie chwalę bo nie mam czym.
Piszę korzystając z tableta dlatego interpunkcja szwankuje
jeśli komuś to przeszkadza to przepraszam ale to jest mój temat obecność jest tu nie obowiązkowa
- - - Updated - - -
nigdy bym nie chciał jej kupić ! zreszta nie tylko ja
"Sprzedam styropianowe wypełnienie bagażnika do Alfy GT"
widać nie możesz sprzedać w calości to wyprzedajesz po kawałku
- - - Updated - - -
ja tu nikogo nie zapraszałem
temat jest jasno określony
nie moja wina, że osoby miedzy innymi takie jak Ty się tu udzielają i nie wnoszą nic nowego do dyskusji
Ostatnio edytowane przez umiar ; 19-02-2014 o 00:08
A Ty cos wnosisz ?
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group