1.Jaso
2.Zmianowy
3.Juro
4.Adalberto
5. Sasza
6. Sebek
7. Lichy
8. Cassiel + syn9. eXtremista
10. Tofik21 + Kozi146
może jeszcze kumpla zaciągniemy
11.Cobretti
1.Jaso
2.Zmianowy
3.Juro
4.Adalberto
5. Sasza
6. Sebek
7. Lichy
10. Tofik21 + Kozi146
11.Cobretti
Z Płońska też kilka autek będzie.
Rozmawiałem z chłopakami z Grudziądza z Alfisti Północ, również przyjadą co najmniej we 2.
kolejny up date![]()
Wszystkich jadących z warszawy zapraszam na wspólny przejazd na miejsce naszego spota mazowieckiego.
jako miejsce spotkania jak wcześniej proponuje parking pod Bielakiem na Kolejowej 132 w Łomiankach
żeby dojechać na ten parking trzeba skręcić zaraz za skrzyżowaniem z Wiślaną w prawo
jako że dojazd na miejsce potrwa ok 40 minut wydaje mi się iż godzina 11-11,20 będzie najlepsza dla nas wszystkich żeby ruszyć z warszawy.
Teraz coś dla wszystkich.
Z warszawy będziemy poruszać się trasą 7 a później 62
zapraszam więc wszystkich którzy chcą dołączyć po drodze.
Myślę że spotkanie ok godziny 12 w Czerwińsku nad Wisłą będzie optymalną godziną. (dokładne miejsce podam jak dogadam sie z Panem od promocji Czerwińska [choć osobiście wydaje mi sie, że najlepiej byłoby gdybyśmy wszyscy o tej 12 spotkali się pod urzędem gminy, który znajduję sie zaraz przy drodze 62, a dopiero później przejazd przez miasteczko wspólnie na miejsce spota] )
ad 1.
jak dobrze pójdzie to będę na 2 auta
ad 2.
spamujcie wszystkich info o spocie!! :p znaczy sie zapraszajcie i namawiajcie
ad 3.
myślę że każda włoszczyzna mile widziana
ad 4.
jak już dogadam sie z urzędem Czerwińska to zrobię jeden duży podsumowujący post z zebranymi wszystkimi info![]()
Ostatnio edytowane przez Jaso ; 04-05-2014 o 13:55
1.Jaso
2.Zmianowy
3.Juro
4.Adalberto
5. Sasza
6. Sebek
7. Lichy
10. Tofik21 + Kozi146
11.Cobretti12.Ganisz
Pochwalony, robię wszystko żebym i ja mógł się zorganizować na tego 18-tego...
Jak ma być tyle wiary to i ja postaram się przytoczyć.
Trzeba będzie wrzucić info na FB
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
rozgłosiłem info na forum Alfisti Północ![]()
tylko bardzo proszę autka umyć przynajmniej tydzień przed i trzymać pod plandekami!!!!! żeby pogoda nam dopisała!!!![]()