A mógłbyś mi konkretniej napisać koszt opcji pierwszej i drugiej? Bo chciałbym jednak uzyskać pełna moc tylko że ktoś mi mówił że jedna część do tego jest bardzo trudno dostępna..
A mógłbyś mi konkretniej napisać koszt opcji pierwszej i drugiej? Bo chciałbym jednak uzyskać pełna moc tylko że ktoś mi mówił że jedna część do tego jest bardzo trudno dostępna..
Nie zapomnij o wiązce elektrycznej silnika z 1.8 choćby ze względu na głupi zawór przełączający długość kolektora ssącego do którego kabelków w wersji 1.6 pewnie nie będzie... chociaż zawsze można dorobić na podstawie schematów... jeśli się komuś chce...
Zakładam Polski gaz. Koniec tematu![]()
A przerobiłeś osprzęt silnika na 1.8? Bo jak nie to bardziej opłacalne jest kupienie sterownika vialle - choćby ten: http://allegro.pl/komputer-vialle-v-...436041906.html
Bo zakładając sekwencję bez zmian osprzętu 140 koni na 1.6 nie osiągniesz![]()
I co jak kupie ten sterownik to będę miał gwarancję że już wszystko z gazem będzie dobrze i będzie palił dużo mniej benzyny?
Więc jak kupie ten sterownik to będę miał gwarancję że już wszystko z gazem będzie dobrze i będzie palił dużo mniej benzyny?<br/>