Szukaj 1.9 16v za 27-28 kupisz coś porządnego i zostanie Ci 4-5 tyś zł na pakiet startowy.PS. Ze zdrowego 16v chipem spokojnie można osiągnąć 190km a to już powinno fajnie się odpychać.
![]()
Szukaj 1.9 16v za 27-28 kupisz coś porządnego i zostanie Ci 4-5 tyś zł na pakiet startowy.PS. Ze zdrowego 16v chipem spokojnie można osiągnąć 190km a to już powinno fajnie się odpychać.
![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Pożycz od rodziców te 10k zł na Brerkę to się dogadamy![]()
Hahaha uwierz mi ze serducho jest za brerka ale trzeba troszke rozsadniej myslec :p wydaje mi sie ze jak na mozliwosci studenta i tak juz duzo zaoszczedzilem a zapozyczac sie bardziej nie chce bo w budzecie jest juz 5k pln ktore rodzice mi pozyczylimoze latA sie sprzeda te autko co teraz kupie i pomysli nad czyms bardziej sportowym
Tym bardziej, że taka igiełka do 30000 będzie na 90% wymagać wkładu na początek. Potem będzie narzekanie, że to badziew bo trzeba klocki kupić, rozrząd zrobić, wahacz albo tym podobne łożysko zmienić itp. W mojej okolicy jest jedna dość ładna za być może nawet 29 tyś ze skyview i ładnym wyposażeniem ale po zapaleniu działa całe 4 cylindry... na 5![]()
nie uogólniaj tak, bo 2 lata temu odradzali mi kupno 159 za 30 tys. i kupiłem i nie żałuję. Przykład co podałeś to może być końcówka za ca. 180 zł , wymiana dla mnie 20 min podaj linka jak żona się zgodzi to ją bioręnie mierzmy wszystkiego jedną miarą bo jednemu braknie a inny bedzie miał w zapasie
Ja sam kupiłem ostatnio 159 2,4 za grubo poniżej 20 tys ale miałem przy niej prawie pół roku dłubania, żeby doprowadzić do ładu. Jak ktoś ma dość wiedzy, czasu, garaż i rabaty na części ( u mnie same faktury opiewają na 3500...) to niech się w to bawi. Ale student bez zaplecza i "siana" w nadmiarze jakoś mi do takich manewrów nie pasuje.
Jak chcesz namiary na brerę to pisz na PM.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-4...C34103295.html witam, widzial moze ktos ta alfe na zywo ?? I co o niej sadzicie ??? Z gory dzieki za odpowiedz![]()