Nic się nie martwcie Kasztelan robi poszerzane DTM z laminatu
http://www.legacydiecast.com/alfa-ro...eries-champion
Nic się nie martwcie Kasztelan robi poszerzane DTM z laminatu
http://www.legacydiecast.com/alfa-ro...eries-champion
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 22-12-2014 o 21:40
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Przy obecnym tempie prac przy Alfie i tego co mam do zrobienia błotniki planuję na okolice 2020 roku
A tak na poważnie to ja mam 2 sztuki przedliftoweMają tylko nalot ale były kiedyś spawane, a raczej zgrzewane więc do wyciągnięcia profilu były szpachlowane. Jednak nie zmienia to faktu że można je montować na auto lub też zrobić z nich formy po uzupełnieniu szpachli, na razie zdarłem ją do blachy w celu odpowiedniego "zchemikalizowania" nalotu. Na aucie na którym siedziały nawet nie było widać że tam siedziała szpachla, nadkola też były dobre więc z tego wnioskowałem że albo robiło to ASO albo zajebisty zakład blacharski.
Obstawiam że tą naprawę wykonał zajebisty zakład blacharski na polecenie ASO![]()
u mietka w garazu![]()
Możesz wrzucić zdjęcia swojej 155 jestem ciekaw jak ona wygląda
zapraszamy >> www.sklep.zrobieforme.pl
Na poważnie,
to jest sobie w Grecji gość który zrobił taki projekt i postarał się odtworzyć błotniki, tylne drzwi, zderzaki, progi a'la DTM
firma z którą to robił ma formy, więc można sobie zamówić takie same (są plug&play) z włókna szklanego lub carbonu
a wyszło mu tak jak w załącznikach
ps. żeby ostudzić zapałto komplet bodajże z przednią maską (z wlókna) to bagatela 5k EUR
![]()
Ostatnio edytowane przez Suzumushi ; 23-12-2014 o 22:51
I jak jezdzić z takim pługiem![]()
zrobił tyle roboty ale zeby zrobić jeszcze dwa podparcia przedniego zderzaka to juz wyobraźni zabrakło i wyglada to jak ryj po spotkaniu ze starem .
hmmm , misiem mam Ci zrobić zdjęcie
zrobiłem lepiej , kolejna mocowanie na wagę , płaskowniki moze i hamuwa ale zdało egzamin