przycisk od grzania tylka masz po prawej stronie foteli ( tylko z przodu ). W bok od wajchy, ktora sluzy do przesuniecia fotela. VIN mozna rozkodowac i wyswietli sie wyposazenie
przycisk od grzania tylka masz po prawej stronie foteli ( tylko z przodu ). W bok od wajchy, ktora sluzy do przesuniecia fotela. VIN mozna rozkodowac i wyswietli sie wyposazenie
Najprawdopodobniej distinctive.
Klima 2 strefowa to standard w 156 progression i distinctive.
Z wyposażenia może być jeszcze czujnik deszczu z automat. wycieraczkami, czujnik zapachu z zamykaniem automatycznym obiegu wewnętrznego, czujnik zaparowania. One były też w tzw "pakiecie zimowym" który co ciekawe nie obejmował podgrzewania foteli. Przebieg tej ze zdjęcia musi być spoooooory - przyciski na kierownicy bardzo ponadstandartowo powycierane, bardzo.
Po vinie idzie jakoś dojść do przebiegu?
Nie macie jakiegoś zdjęcia gdzie przycisk od grzanych jest?
jak siedzę na fotelu kierowcy to gdzie szukać (pamiętajcie ze nigdy w ty nie siedziałem i nie wiem gdzie jest wajcha do regulacji fotela)
Bardzo widoczny przełącznik?czy ukryty?
z tego co doczytałem: Distinctive
Wyczytałem że progressione nie ma tempomatu a do distinctive już dokładali
Ostatnio edytowane przez death ; 01-02-2015 o 14:51
Najprościej - ściągnij sobie instrukcję obsługi lub pożycz od kogoś, wszystko tam będzie. Po VIN nie ustalisz przebiegu. Jedynie możesz ograniczyć ryzyko kupując od właściciela bezpośrednio, a nie od handlarza.
Powiem tak, jest handlarz, ale to szwagier . Ten mój przyjaciel mu pomaga też w biznesie(ma myjnie parową) i wszystko mi powie co jest, nawet zdjęcia będę miał z przed malowania żebym widział co gdzie i jak. I też wie ze jeżdze w spore trasy czasami i potrzebuje "pewne" auto.
A myślę, że w Szwajcarii nie kręcą przed sprzedażą .... chyba ze sie mylę
Zobaczymy, jak by było wszystko w porządku to by było git, przyjechać załatwić,wymienić rozrząd, olej itd i w tydzien ogarnę temat
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f776b1073b1d308d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4dd8776ae.html
przebieg 212000, tyle w szwajcari miał i raczej realny
ładnie wyglądawięcej zdjęć podesłał, podłoga zdrowa
Czujniki parkowania tez widze na zdjeciach
2005r 1.9 JTD 150KM - dobry silnik?to jest ten co do 159 wsadzali?
Ostatnio edytowane przez death ; 01-02-2015 o 17:11
Da mi ktoś rade powiedzieć coś na temat samochodu po VINie ?
ZAR93200000287409
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
nie wiesz kolego o czym piszesz za bardzo
silnik 3.0 v6 który ma jak zauważasz dużo mniej momentu od twojego diesla ma 200 Nm przy 1000 obr.
Na biegu 4 przy prędkości 25 km/h smiga po torowiskach i z takiej prędkości jest w stanie przyspieszać nawet nie drżąc.
Na 2 biegu może toczyć się 5 km/h jak również 95 km/h/. Do 4 tys. obrotów ma identyczny przebieg mocy jak diesel 2.4 ( który dużo lepiej radzi sobie z niskimi obrotami od każdego 1.9) i co za tym idzie jedzie tak samo jak ten 2.4. Powyżej 4 tys. w dieslu zmieniasz bieg i dalej masz to samo a w v6 zaczynasz się powoli bać.
Lubisz zeperfs to sobie zobacz ,a w przyszłości posmigaj czymś innym niż 1.9 140
http://www.zeperfs.com/duel1130-18.htm skoro tak kręcą Cię czasy przyspieszen na biegach 4,5 czy 6 to polecam lekturę .Mimo tak niskich obrotów dla silnika benzynowego już nawet na nich jest szybszy od 1.9 140
Wartość momentu nie ma tutaj wielkiego znaczenia. Diesel jest szybki bo ma króciutkie przełożenia skrzyni ,cały czas znajduje się w efektywnym zakresie obrotów ale mimo tego nie ma żadnego porównaniu do silników np. v6
A co do civica,jeśli miałby takie same wartości przełożeń jak twoje 1.9 to jechał by identycznie .Ale w brew twojemu mysleniu to i tak ten silnik z civica jest bardziej elastyczny ,gdyż ma większy zakres obrotów użytecznych
Ostatnio edytowane przez jarek1986 ; 03-02-2015 o 18:52