Nazar majówka bez grilla? Chociaż grill byl od kolegi z forum. Ja przyniosłem ino wuszt dla siebie i dla brata. Za to dotrzymaliśmy towarzystwa.
Ja też siedziałem w 4c i jak wysiadałem to myślałem, że strzeliły mi gacie w kroku![]()
Nazar majówka bez grilla? Chociaż grill byl od kolegi z forum. Ja przyniosłem ino wuszt dla siebie i dla brata. Za to dotrzymaliśmy towarzystwa.
Ja też siedziałem w 4c i jak wysiadałem to myślałem, że strzeliły mi gacie w kroku![]()
Linky : https://www.youtube.com/watch?v=ZxOaGA2etU8 zlot.
: https://www.youtube.com/watch?v=-EWwEpR_XKI - bicie rekordu Guinnessa.
Organizacja super, poziom imprezy kosmos. Takiej ilości Alf w jednym miejscu już nigdy nie zobaczę. Dzięki chłopaki z ARGS.
Pozdro dla naczelnych malkonentów, którzy próbowali na tym forum wszystkim obrzydzić imprezę i zniechęcić do przyjazdu. Nie udało się wam.
Niektóre auta jak z bajki, można było stać i ciągle patrzeć, zrobione ze smakiem i gustem, ale niektóre trupy...wstydziłbym się nimi przyjechać. Brudne, poobijane, poobklejane jak gulf trójka, na***ane spojlerów, jedna wielka masakra...
W Raporcie na TVN Turbo pokazali relację ze zlotu i była mowa o 1070 naliczonych autach biorących udział w biciu rekordu.
Ostatnio edytowane przez Wichura87 ; 04-05-2015 o 21:45
Brudnych to akurat tam nie widziałem![]()
Osobiście też widziałem jedną 159 uwaloną tak, jakby była myta tylko deszczem...
Co do samej imprezy to mega pozytywne wrażenia. Ten burdel na trasie zaczynał się już od samego początku, miałem nr 28 i momentami goniłem do tego przede mną po ok 80 km/h, a później wlekłem się 30 km/h
Moje 147 powodów do szczęścia
Impreza meeeeeeeega. Orgazm dla alfaholikajestem zauroczony i chce takich więcej. Nr startowy 169 pozdrawia!
My mieliśmy numerek 206 (srebrna 147). Jechaliśmy 400km na imprezę i było wartoFakt, były małe problemy z dojazdem (kolumna 200-210 zawracała
) i z prędkościami przejazdowymi, dobrze że Alfy mają dobre hamulce, bo mogłoby być nieciekawie, były momenty sporych zmian prędkości jadących aut.
Dlatego ja ze znajomymi wyjechaliśmy swoim trybem bo wiadome że na trasie same problemy będą heh.
Założę oddzielny temat do tego wyścigu golf vs alfa, bo widzę że wszyscy skorzy do wychwalania alf ale do przejechania 800 metrów obok golfa to już nie. Udowodnijcie swoje racje Panowie.
W golfa to można zagrać![]()
Podziękowania dla organizatorów za możliwość uczestnictwa w tak wielkim wydarzeniu. Impreza bardzo pozytywna. Gdzieś nawet widziałem wpis,żeby 1 maja ustalić Świętem Samochodów Marki Alfa Romeo i co roku organizować w tym terminie zlot Ogólnopolski- osobiście popieram pomysł. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników