Tytus, jak będziesz się brał za temat konkretnie daj znać to dam na wzór emblemat "Spider". Orientowaleś się jaki koszt wychodzi za "Gtv" w tym zakładzie?
Tytus, jak będziesz się brał za temat konkretnie daj znać to dam na wzór emblemat "Spider". Orientowaleś się jaki koszt wychodzi za "Gtv" w tym zakładzie?
Potwierdzam chęć nabycia "Spider"-a lub kilku jeśli zajdzie potrzeba![]()
Z tego co pamiętam to były jakieś groszowe sprawy... Jedynym minusem jest długi czas oczekiwania. Wkrótce będę miał więcej szczegółów i na pewno się nimi z Wami podzielę![]()
To może wziąć express i dopłacić parę groszy skoro niewiele ma to kosztować? Jeśli oczywiście jest taka możliwość i zgoda zainteresowanych.
http://m.ebay.ie/itm/ALFA-ROMEO-SPID...223?nav=SEARCH
Tu jest jakaś aukcja znaczka "Spider".
Ten znaczek jest ułamany między S a p
Też mi się tak wydawało. Poza tym zmęczony dość![]()
Fakt, nie oglądałem zdjęć zbyt dokładnie.
Okej, mam pewne informacje. Bez oglądania jeszcze tego emblematu przez wykonawcę, uzyskałem info, że 1 szt. to koszt ~20zł. Za te 20zł otrzymujemy surowy odlew z mosiądzu. To co należy z nim zrobić to przygotować do chromowania (w ramach pracy własnej pilnikiem i papierem ściernym), a następnie oddać do chromowania (koszt w Warszawie za chromowanie coś około 10zł). Dochodzi podklejenie emblematu taśmą i gotowe. Jeśli byliby jacyś zainteresowani to mogę podjąć temat po 22.03, pojechać do odlewni, uzyskać informację ile dokładnie będzie kosztował odlew "Gtv", a ile "Spider" i ogarnąć parę odlewów.
Chętny na 2 Spidery
(1 na zapas oczywiście![]()