i jak wygladaja uw as przygotowania?? Panowie i Panie???;> to umawiamy sie tak jak byla mowa wczesniej??;>
i jak wygladaja uw as przygotowania?? Panowie i Panie???;> to umawiamy sie tak jak byla mowa wczesniej??;>
Ja na zlocie pojawię się z nogą w gipsie... :/ Kierować będzie moja dziewczyna bo ja niestety nie mogę mimo, że mam automat ale w gipsie mam prawą nogę i nic z tego (3 raz już noga w gipsie i to ta sama)
Przygotowania ? Hmmm... zaraz jadę kupić środki czystości potrzebne do wyszorowania Belli a po południu zaczynam czyścić![]()
to sie nazywa poświecenietylko tak dalej
co do przygotowań to moja bella jest już czyściutka! wiem, ze myjnia reczna to nie to samo co własnoreczne pucowanie autka ale z braku czasu musiałem skorzystać z usług zaprzyjaźnionego czyściciela
teraz mam tylko nadzieje ze nie bedzie padać, chociaż patrzac za okno to deszcz jest raczej nieunikniony :/
Ostatnio edytowane przez poduch ; 06-06-2009 o 12:43
hehehe ja już mam wypucowana nawoskowana i wypolerowana w środeczku ocet ;p tylko ze zaczelo padac;/ a garazu nie mamto o 7 40 zboirka??? na tesco???
ale beda sie alfy blyszczec ^^
Ciągle pada - ale na Tesco o 7.40
No i po spotkaniu bylo super Redzi ,,wisisz ,, cos mocnego wedlug mnie najladniejsze auto to byl VW Golf kto widzial ten wie pozatym Moc Alf porazajaca
zgadzam sie z Tobą w 100%![]()
po za tym macie tu kilka fotek![]()
krotoszyn 7.06.2009 - Motoryzacja > Samochody osobowe - Fotosik.pl
wielki pozdro dla wszystkich obecnych![]()
Fotki super Redzi to z pucharem to chyba fotomontarz bo ja tez mam takie dziwne
trzeba przyznać, ze mina redzi'ego na fotce z pucharem po prostu wymiata![]()
![]()
![]()
Dzięki za Fotki.
Miałem z Wami jechać, ale mnie choroba rozłożyła.
Widzę jednak że dużo straciłem.
Pozdrawiam