Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 103

Temat: Żarówka H1

Użytkownik Maniak resoraków Avatar loco145
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Czarna 159 16Virs 07r

Talking

gonzo nikt tu nic nie psuje spokojnie

zostawiamy alfy idziemy na mecz

Evendi
    Gość

Domyślnie

Z listwami się nie bardzo pośpieszyłem, bo w każdej chwili mogę je ściągnąć. Nie ma z tym najmniejszego problemu . Nowe żarów święcą powiem...kapkę mnie rozczarowało, ale ujdzie....

Co do ilości, to taką kupiłem, ale można je dowolnie przycinać itp.

Natomiast wygląd...kwestia podejścia - znudzą się, przestaną podobać czy sam uznam, że są do d... to usunę . Najlepiej samemu do tego dojść .

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kln
    Mieszka w
    ZGR
    Auto
    156 1.9JTD16V '03 FL

Domyślnie

Cytat Napisał Evendi Zobacz post
    jakoś kurierzy itp odpadają - sam pracuję w sklepie internetowym i... wolę sam odebrać
    Nie rozumiem. Że żarówka nie dojedzie cała, czy na wysyłki pakuje się szajs? Sam jestem nazwijmy to kurierem i pytam z ciekawości

Evendi
    Gość

Domyślnie

I to i to . Już się przejechałem na Allegro i jakoś wolę tego nie powtarzać... Nie twierdzę, że dojdzie coś innego, czy dojdzie uszkodzone, czy w ogole nie dojdzie - poprostu ja subiektywnie wolę unikać takich zakupów jeżeli mogę .

Co do kuriera to zależy na kogo trafisz, ja zamawiałem kiedyś dla mamy ekspres (zestaw z filiżankami) na prezent i przyszedł nie do końca taki jak miał być - filiżanki były stłuczone. Na szczęście płatne było przy odbiorze, a kurier był naprawdę OK i wszystko się wyjaśniło...no może oprócz przedłużenia terminu dostawy.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar aquarius01
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Lancia Phedra 2.2 JTD 2003

Domyślnie

Cytat Napisał kln Zobacz post
    Nie rozumiem. Że żarówka nie dojedzie cała, czy na wysyłki pakuje się szajs? Sam jestem nazwijmy to kurierem i pytam z ciekawości
    Według mnie raczej przesadna ostrożność... Nasuwa się pytanie. W jaki sposób te żarówki trafiają do dystrybutora ?

Odpowiedź jest prosta - dokładnie taką samą jaką trafiają do użytkownika końcowego. Opakowanie zbiorcze, opakowanie jednostkowe. Pochodna uszkodzeń to połączenie raczej błędnego zabezpieczenia sprzedającego i nieraz niechlujnej spedycji firm kurierskich z i do sortowni. Uszkodzenia z winy kurierów to minimalny ułamek całości, choć ich wykluczyć się nie da. Ja osobiście wiele razy kupowałem żarówki i transportowałem zarówno kurierem jak i pocztą - straty równe zero
    Pozdrawiam
    Zbyszek
    Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997

Użytkownik Maniak resoraków Avatar nietyx
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    .

Domyślnie

Cytat Napisał Evendi Zobacz post
    Natomiast wygląd...kwestia podejścia - znudzą się, przestaną podobać czy sam uznam, że są do d... to usunę . Najlepiej samemu do tego dojść .
    wrzuć zdjęcie tego abyśmy wszyscy mogli zobaczyć jak to wygląda :-)

Evendi
    Gość

Domyślnie

Narazie jest tylko "tak" zalozone. Jak pomyśle nad rozjasnieniem swiatel i zgram ich kolory to bedzie OK (tyle, ze narazie nie mam kasy...). Pewnie wtedy zmienie tez ich miejsce... Aha jakosc zdjecia moze nie super, ale pogoda tylko na takie pozwolila .

Użytkownik Romeo Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Ruszów
    Auto
    156 SW - 2.4 JTDm 2004r

Domyślnie

z tego co widze to tak pi razy drzwi musialbys kupic 6000k lub 8000k a za te zarowki pewnie zabiora Ci dowod ;( ja mam w samoch 4000k i jest znacznie inna barwa, u Ciebie lekko wpada w niebieski
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
    jest: 156 2.4 JTD 04r...
    była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

A nie próbowałeś włożyć tych diod w atrapę pomiędzy użebrowania ?

Użytkownik Romeo Avatar as
    Mieszka w
    Zduńska Wola
    Auto
    AR 145 / 1994 1,4 BOXER

Domyślnie

W nawiązaniu do zdjęcia przyznam, że nie bardzo mi się to podoba - jest to oczywiście moja subiektywna opinia. Zastanów się nad innym rozmieszczeniu lub w ogóle sobie to odpuść. Uważam, że nasze "bolidy" w przeciwieństwie do "pancerwagonów" zaprojektowane zostały z takim szykiem, finezją i gracją, że nie trzeba ich upiększać.

Co do Policji nie wiem, czy mogą komuś dowód rejestracyjny zabrać za dodatkowe oświetlenie. Jeśli tak powinni zacząć od cieżarówek, które wyglądają niejednokrotnie jak wesołe miasteczka, lub reklama całodobowego sklepu monopolowego
    Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.