bocian,jo myśla że Ty bydziesz,ktoś musi być kto mnie zabierze,bo nie wiem czy auto bede miał gotowe do tego czasu,a choćbym sie zesrał to mam zamiar przyjechać
bocian,jo myśla że Ty bydziesz,ktoś musi być kto mnie zabierze,bo nie wiem czy auto bede miał gotowe do tego czasu,a choćbym sie zesrał to mam zamiar przyjechać
Ja niestety odpadam nie mam jak przyjechać. Ale będzie inna okazja![]()
Pojedzie ktos od strony Cła bądź Niepołomic..?
tak kolego ja bede jechal przez niepolomice
---------- Post dodany o godzinie 13:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:35 ----------
no miejsce dobre kasa 10 zl to co to jest nic tylko brac
Jako, że kilka dni temu wróciłem po dłuższej nieobecności do Polski, nie mogę obiecać, że uda mi się przybyć, ale proszę by ktoś pod koniec tygodnia wstawił dokładne info: gdzie i o której godzinie się spotykamy, do Gdowa mam na prawdę bardzo niedaleko, więc postaram się Was odwiedzić
Oby tylko pogoda nam dopisała...
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. koło Policji w Gdowie jest spory parking - można by tam spotkać się o umówionej godzinie i potem podjechać do Szałasu - miejsce na prawdę fajne, bo jest sporo miejsca.
Wlaśnie tam się mamy spotkać.
Na rynku w Gdowie, w niedzielę, między 11 a 12 będziemy czekać.
Pogody gdyby nie bylo, to jest uzgodnione miejsce w szalasie pod zadaszeniem
.pozdrawiam, do miłego zobaczenia
TERMIN SPOTU;
7 czerwca /niedziela/ godzina 11.00-12.00
parking rynku w Gdowie / kolo policji za stacja paliw ,,BLISKA,,/
potem przejazd na miejsce gdzie bedzie ognisko
opis z;
22 (permalink)
łukasz155
zajebiaszczoooooo:d jedziemy na spotttt
Jak tam autka juz wypucowane na spocik???
Bo czasu zostalo niewiele
P.S.
Jeszcze jedno
kielbaske i inne potrzebne ,,akcesoria ,, do spotu mozna nabyc w sklepie na miejscu w Gdowie
sklepik jest dobrze zaopatrzony i otwarty w niedziele sa to Delikatesy Centrum![]()
Ostatnio edytowane przez łukasz i kasia ; 06-06-2009 o 14:38
łukasz155
Niestety, ale muszę was zmartwić (a przede wszystkim siebie). Ze względów finansowych muszę zrezygnować ze spocika. :-( Ostatnie dopieszczanie malutkiej kosztowało "trochę" więcej niż zakładałem... Mam nadzieję że spotkam się chociaż z niektórymi z was na Zlocie Alfa Pomorze i ze wszystkimi na Zlocie Alfaholików w sierpniu.