Chodzi o tego zendera..?? Ciekawe kto go kupił.. hmmm.. 4 osoby licytowały , wygrywa A...S
..ale szczerze mówiąc zdecydowanie bardziej podoba mi się nasz projekt w stylu Autodelty.![]()
Chodzi o tego zendera..?? Ciekawe kto go kupił.. hmmm.. 4 osoby licytowały , wygrywa A...S
..ale szczerze mówiąc zdecydowanie bardziej podoba mi się nasz projekt w stylu Autodelty.![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
czaiłem sie do ostatniej chwili zeby go wylicytować akurat jak się kończyło musiałem pilnie wyjechać ;/ i mnie dosłownie o parę zlotych przelicytowano![]()
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Spokojnie.. będzie kopia.. pod hasłen A...S kryje się oczywiście AutoDS..![]()
Ja używam do takich celów Snajpera aukcyjnego.. licytuje za mnie na 3 s przed końcem aukcji.. określam tylko link do aukcji i max kwotę.. W ten sposób nie podbijam niepotrzebnie ceny i raczej już nie daje możliwości komuś zareagować na mój strzał..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Szkoda że nie wiedziałem nie potrzebnie Ci cene wykręciłem w górę. Za to masz 1 klienta na ten daszekKiedy przewidujesz rozpoczęcie produkcji??
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
W poniedziałek chłopak ma go wysłać.. ale póki co robimy zestaw Zendera do 166.. więc pewnie ze 2-3 tygodnie poczeka..![]()
No Mariusz chodziło mi właśnie o ten co kupiłeś![]()
Jeszcze żeby tak dokładkę Zendera ktoś wystawił na przód do 156... ehh marzenie ... ;/
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Napisałem do niego emila ale tak na serio to chyba szkoda czasu
Jak nie odpisze to zglosze sie do admina Allegro o usunięcie i tyle