Jak zdążę wrócić z Zieleńca to też będęTzn. jak słaba pogoda będzie to napewno wpadnę!
Mam nadzieję, że trochę osób się pojawi tylko, że się nie deklaruje na forumTym bardziej, że zapowiadana jest ładna pogoda na niedzielę. Dlatego gorąco zapraszam. Jeśli jesteście za grilem to niech każdy weźmie ze sobą kiełbasę, chleb itd. Ja skombinuje z kumplem ze 2 grile jednorazowe
A może ognisko na leśnym dworku zamiast grilla na parkingu?
Będę napewno, i postaram się być na 14:00. Muszę tylko jutro z ranka dokończyć mycie alfuńki. Pozdr.
Powiedzcie mi jak planujecie to czasowo? Z chcia wpadlbym do Was, jednak standardowo cos mi wypada. Dzisiaj studia, bede w okolicach Bielawy okolo godziny 16, lub chwile po, zastane Was tam jeszcze na lesnym? Podjechalbym chociaz na bajera![]()
Ostatnio edytowane przez Marcino20 ; 20-09-2009 o 09:27
Było 156 jtd 16v, jest 159 jtdm 16v
Jeśli się uda to chętnie też wpadnę.![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
I spocik myśle udany był. 7 autek, oby tak dalej i oby za każdym razem było nas więcej. Pozdr. i czekam na fotki
![]()
I spocik w Bielawie za nami. Można go zaliczyć do udanych. Było 7 Alf, był grill i była objazdówka do rynku w Dzierżoniowie. Napewno jest niedosyt, ponieważ na spocie mogło by być więcej Alf. Dziwie się czemu nikt nie przyjechał np. z okolic Wałbrzycha czy Świdnicy. Na spocie rozmawialiśmy z kolegami, że fajnie by było jak by cyklicznie np. co 2 tygodnie cała okolica spotykała by się na jakimś lokalnym spocie. Jak narazie w rejonie mieliśmy łącznie 3 spoty. Dwa były w Świdnicy i teraz w Bielawie. Tyle, że na tych spotach dominują w znaczym stopniu auta z miasta w którym odbywa się spot. Napewno jak by był spot w Wałbrzychu to pewnie były by w większości auta z rejestracją DB. I tym sposobem Alf nie jest za dużo na naszych spotkaniach. Czy naprawdę co najmniej okolicą byłego województwa Wałbrzyskiego jest ciężko co jakiś czas się zebrać w jakimś miejscu? Padły propozycje kolejnego spotu za 2-3 tygodnie. Wstępnie ustaliliśmy, że mogło by to być w okolicach Sobótki a dokładnie na parkingu pod górą Ślęża. Ewentualnie jeśli ktoś ma pomysł innego miejsca to sprawa pozostaje otwarta.
Poniżej zdjęcia ze spotu i nie tylko
Pamiątka z wyprawy na wyścig Monza kolegi Piotrka V6
Fotki ze spotu:
Alfiści na grilu:
![]()
Ostatnio edytowane przez ystian ; 22-09-2009 o 11:08
Koledzy co z następnym spotem? Padła propozycja aby następny spot odbył się 11 października. Miejsce spotkania albo znów Bielawa albo może w Dzierżoniowie na parkingu na przeciw Orlenu na wylocie na Wrocław(ul. Wrocławska). Chyba, że są inne propozycje co do miejsca spotu.![]()